'Ex on the Beach'-Kristine: Sådan er mit og Sørens forhold i dag

Nu fortæller Kristine, hvordan det er gået parret, siden de begge er kommet hjem til Danmark.

Der var for alvor romantik i luften, da Søren ankom til 'Ex on the Beach' for at vinde sin eks, Kristine, tilbage. Kristine havde nemlig også stadigvæk følelser for Søren, så de første par dage, Søren var i villaen, gik med at kysse, putte og kramme.

I tirsdagens afsnit af Kanal 4-programmet tog Søren dog en snak med Kristine og fortalte, at han ikke længere havde følelser for hende.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

Da 'Ex on the Beach' her til aften rullede over skærmen, endte Kristine og Søren dog alligevel i samme seng, hvor de også kyssede og puttede. Det kom derfor meget ubelejligt, at Søren pludselig skulle forlade villaen, og både Kristine og Søren fældede en del tårer.

Nu fortæller Kristine, hvordan det er gået hende og Søren, efter de mødtes hjemme i Danmark:

- Jeg var rigtig sur på Søren over nogle ting, der skete inde i villaen, som man ikke fik set. Søren vidste det godt, og vi mødtes i Danmark og snakkede, hvor han sagde undskyld. Vi endte med at snakke om, hvorvidt vi skulle finde sammen, indtil jeg flyttede til Japan, da vi stadigvæk var glade for hinanden, men det skete aldrig. Vi har dog været til premieren sammen og snakkede sidst sammen i byen, inden jeg rejste til Japan, fortæller Kristine til Realityportalen.dk og forklarer, hvorfor hun endte med at sove med Søren den aften, hvor han netop havde droppet hende:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill: Jeg er skuffet over Sidsel

LÆS OGSÅ: Casper efter ‘EOTB’-exit: Derfor røg jeg ud af villaen

- Fra Søren kom ind, til han røg ud, var der rigtig mange op-og nedture mellem os. Den aften, hvor Søren røg ud, manglede han et sted at sove, og vi endte med at putte og kysse igen. Jeg var stadigvæk ikke helt klar over Sørens intentioner med det hele, da han tydeligvis ikke selv vidste, hvad han ville. Det ene øjeblik “droppede” han mig, men det næste øjeblik ville han gerne kysse og putte. Jeg tror, det er tydeligt at se, at jeg var glad for ham, så det var super hårdt, at han så pludseligt blev sendt hjem. Specielt på sådan et underligt tidspunkt, fortæller hun.

Se næste afsnit af 'Ex on the Beach' i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Ex on the Beach’-babe viser ny kæreste frem

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-par venter barn efter brud