'Ex on the Beach'-Jill: Jeg er skuffet over Sidsel

Jill synes bestemt ikke, at veninden burde have været sammen med Jeppe i villaen.

Det er ingen hemmelighed, at Jill og Jeppe har hygget en hel del under lagnerne i 'Ex on the Beach'.

I gårsdagens afsnit blev Jeppes opmærksomhed pludselig rettet mod Sidsel, som han bestemt gerne ville hygge lidt med. Sidsel, som også var tiltrukket af Jeppe, havde det dog ikke godt med at gå bag venindens ryg, men alligevel endte de to med at kysse i smug. Noget, som Jill bestemt ikke blev glad for atfinde ud af.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sidney Lee tilbage i ikonisk realityprogram

- Jeg er vildt skuffet over Sidsel. Vi var gode veninder i villaen, og som hun selv sagde, så kunne hun mærke, at jeg havde noget i klemme, så jeg synes ikke, det var cool, at hun ville overskride den grænse. Jeg var ikke herre over, hvad Jeppe gjorde og ville, det måtte han selv om, men det, som gjorde ondt, var, at det var med min veninde, Sidsel, fortæller Jill til Realityportalen.dk.

- Jeg havde det selvfølgelig ikke godt med, at de to gerne ville være sammen, men jeg ville heller ikke stå i vejen for det. Jeg syntes, det var lidt mærkeligt, at Sidsel i løbet af dagen gik og snakkede om, hvordan Jeppe og jeg lidt var en ting, og at ingen andre skulle sove med ham, men så kom hun selv og ville sove med ham. Jeg syntes ikke, det var en fed situation, for hvis de var ved og blive glade for hinanden, ville jeg selvfølgelig ikke stå i vejen for det, selvom jeg måske selv havde nogle ting i klemme, hvis de gjorde det, fortsætter Jill og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Sidsel efter drama med Frederik: Jeg overreagerede for vildt!

- Jeg havde dog godt set den komme, at de kunne finde på at kysse, for Jeppe snakkede mindre og mindre med mig i løbet af dagen og mere med Sidsel. Det var lidt hans “move” i villaen. Jeg sagde faktisk også selv til Sidsel, at nu ville der ikke gå lang tid, før han ville sove med hende, så jeg havde set den komme, før de trak mig til side, og vi snakkede om det.

Se næste afsnit af 'Ex on the Beach' i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Naja udnyttet: Mark løj for at have sex med mig