‘Ex on the beach’-hunk afslører ny kæreste

Endnu en tidligere reality-stjerne har fundet kærligheden.

Kasper Madvig Klausen kendt fra både 'Paradise Hotel' og 'Ex on the beach' har igen fundet kærligheden efter bruddet med 'Ex on the beach'-baben Michelle Vind Koldkur.

- Vi har været kærester i lige knap én måned nu, og det må siges, at det går rigtig godt, fortæller Kasper til Realityportalen om sin nye kæreste Jessica.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili efter brud: Vi elsker stadig hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mads og Emilie fra 'Ex on the beach' fortæller om deres fremtidsdrømme. 

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-par er ikke længere kærester: Slog op på SMS

Parret har længe haft et godt øje til hinanden, da de arbejder sammen.

- Vi arbejder begge i forsikringsbranchen. Jeg arbejder som rådgiver, og Jessica arbejder som skadesmedarbejder. Vi mødte hinanden til en koncernfest i den virksomhed, vi begge arbejder i, men vi havde nok lagt lidt mærke til hinanden i kantinen inden da, fortæller Kasper.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Singletown'-par var ikke kærester inden optagelserne

Kasper og Jessica bor endnu ikke sammen, og de har ikke travlt.

- I fremtiden er planen, at vi skal flytte sammen, men vi er begge enige om, at man ikke behøver at forhaste noget som helst, vi har ikke travlt og forsøger mest bare at lade alting tage den tid, det tager. Lige nu fokuserer vi bare på at nyde hinandens selskab rigtig meget, og selvom vi bor hver for sig, så overnatter vi alligevel hos hinanden de fleste dage i ugen, fortæller Kasper, der ikke er i tvivl om, at parret nok skal finde melodien, når de engang flytter sammen.

- Det er faktisk næsten helt skræmmende, så enige vi er om nærmest alting. Alt lige fra hvilket mad, vi kan lide, til vores syn på livet osv. Vi er faktisk alt i alt virkelig gode for hinanden, slår den tidligere 'Ex on the beach'-deltager fast.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Martin tager chancen og overrasker Teresa

Se billedet af Kasper nye kæreste, Jessica, herunder.