Jeppe er i startcastet i tredje sæson af 'Ex on the Beach (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)
Jeppe er i startcastet i tredje sæson af 'Ex on the Beach (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

'Ex on the Beach'-fyr i krig med sønnens mor

Der er åben krig mellem reality-fyren og hans eks.

For et år siden blev 'Ex on the Beach'-stjernen Jeppe Bjerregaard far til sønnen Konrad. Men allerede under graviditeten brast kærligheden mellem Jeppe og Line, og siden er deres forhold gået op og ned. Ifølge Line er Jeppes engagement i deres søn ligegledes meget svingende.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Simon Kvamm fortæller om den nye sæson af 'X Factor'.

- Det startede egentlig i graviditeten, hvor jeg troede, vi var glade, da vi gik og så på huse og lejligheder sammen. Men han gik bag om ryggen på mig, tog bilen fra Kolding til Aarhus for at besøge en pige med klamydia, som han så tog med hjem til mig. Med det kæmpe tillidsbrud allerede i uge 13 af graviditeten er det nok klart for alle, at vores bånd til hinanden er anspændt, fortæller Line og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne scorer 23 år ældre fyr

- Jeg har prøvet utallige gange at tro på, at Jeppe ville tage noget ansvar og vise sig som det menneske, han hele tider skriver, han gerne vil være, men ikke er. Og jeg må nok erkende, at min tillid til ham er mindre end millimetermålene på en tommestok. For ikke at sige ikke-eksisterende.

- Jeg har endelig har lyst til at fortælle noget, fordi Jeppe konsekvent ikke overholder vores aftaler. Det er, som om han “elsker” at bryde dem. Og dermed føler jeg ikke længere, at jeg behøver at skåne hans ry, når han fortsætter med samtlige dumheder. Min grænse er i den grad nået - ja, kald mig bare løvemor, men i mit liv er Konrad altid det vigtigste, og sådan er det bare ikke i Jeppes.

LÆS OGSÅ: Geggo beskyldt for at lyve

Minimalt samvær

Line mener selv, at hun har givet Jeppe en meget lang line og tilgivet ham flere gange, end det burde være nødvendigt. Hun har altid håbet, at han ville komme til fornuft og pakke drengerøven lidt væk, som hun udtrykker det. I Konrads første leveår har Jeppes samvær med ham ifølge Line været meget begrænset, selvom hun efter eget udsagn aldrig har forhindret ham i at se sin søn. LÆS OGSÅ: Mikkel afviser flugt: Det er for børnenes skyld - Da samværet efter Konrads dåb, da han var tre måneder, stadig ikke var en fast prioritet for Jeppe, bad jeg ham om at søge samværet i familieretten, fordi jeg vidste, at aftalerne så skulle overholdes. Så ville undskyldninger som “dyr benzin”, “dårlig økonomi”, “fester” og “humørsvingninger” ikke tages som gode undskyldninger for ikke at se sit barn, fortæller hun og fortsætter: - Det resulterede i, at Jeppe ikke så Konrad, selvvalgt, i 3 måneder. Da Konrad er 6 måneder, kontakter han mig igen og vil gerne begynde at se Konrad udenom familieretshuset. Jeg går med til aftalen på den betingelse, at Jeppe underskriver en fast samværsaftale hos mig, der passer os begge to. Og det gør han. Aftalen er 2 timer hver anden weekend. Hvis det passer ind i vores begges kalender, har aftalen været, at han selvfølgelig godt måtte komme udover. LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Anne og Nikolaj viser deres nye hjem Men ifølge Line har Jeppe ikke overholdt deres aftale. Derudover havde Line og Jeppe ifølge Line haft en klar aftale om, at det skulle være slut med reality-tv som 'Ex on the Beach' for Jeppe. Den aftale indgik de allerede, da Line var gravid. Men nu mener hun, at Jeppe atter laver reality-tv, selvom hun ikke er helt sikker på, hvilket program det er.

Jeppe: En ulykkelig situation

Jeppe vil ikke kommentere på, at han laver realty-tv igen, men han er ikke helt enig i Lines udlægning af forholdet til sønnen og til hende. - Situationen er ulykkelig, og jeg vil rigtig gerne min søn, men hvis det ikke lige går, som Line ønsker det, så truer hun gang på gang med, at jeg ikke må se Konrad. Det er rigtig hårdt at være i. Jeg ønsker at samarbejde omkring Konrad og ikke andet. Hvad jeg laver i min fritid, skal ikke have noget at sige i forhold til Konrad, fastslår Jeppe og peger på, at Line ikke selv har helt rent mel i posen. LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor slog vi op - Det er jo faktisk heller ikke i orden at bruge Konrad som reklamesøjle, og det ved Line, er min holdning, men jeg lukker hende ikke ude, fordi vi er uenige om det. Line har blokeret hele min familie overalt på de sociale medier. Line bruger Konrad på Instagram i reklamer, hun bliver honoreret for, men jeg blokerer ikke Line af den grund.

Det var en dum beslutning

Selvom Jeppe og Line er uenige om mange ting, så kan de godt blive enige om, at forholdet mellem dem er anspændt. Der er dog én ting, deres forhold ikke ændrer på, understreger Jeppe. - Samværet har været svært af mange grunde, men uanset hvad så vil jeg gerne min søn. Somme tider må aftaler laves om, og jeg udstiller ikke min søn ved noget reality. Konrad har en alder nu, hvor jeg kan hente Konrad til samvær og ikke kun have samvær i Lines hjem. Det gør tingene meget lettere, mener Jeppe og fortsætter: LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Stadig bange
- Det er først nu, jeg synes, Konrad har en alder, hvor jeg kan forsvare at være alene med ham, så ja, jeg vil bestemt søge om fast samvær. Forældremyndigheden var ikke så vigtig for mig, da Konrad er min søn uanset forældremyndighed eller ej, men med den erfaring jeg har nu, var det ikke en klog beslutning, desværre.

Klar til nul samvær

Line giver dog ikke meget for Jeppes ønske om mere samvær med sønnen. Hun vil gerne se noget fra Jeppe, før hun byder ham velkommen i sønnens liv. - Jeg er nået dertil, at jeg ikke længere kan stå inde for, hvad han gør, siger og ikke siger. Og så længe jeg ikke kan det alene, så længe er Konrad “mit gidsel”, som Jeppe ville sige. For jeg har den fulde forældre myndighed, og jeg er fuldstændig klar til at gøre alvor af nul samvær, indtil Jeppe har bevist overfor en sagkyndig, at han er opgaven stabil, værdig og tillidsfuld, fastslår hun.
- Som tingene er nu, vil jeg mene, at det bedste for Konrad er stabilitet, ubetinget kærlighed og tillid. Ingen af de ting bringer Jeppe til bordet. Til gengæld lever han livet, som om han aldrig havde fået et barn. Som jeg så ofte har sagt til Jeppe, så er Konrad ikke en pommes frites sauce, man dagligt kan vælge til eller fra til en menu på McDonalds. Han er et barn. Han skal altid vælges til. LÆS OGSÅ: Reality-stjerner bekræfter: Vi er kærester - Og det er fair nok, han lever sit liv. Hvis han så bare gad forlade vores liv, eller overholde de minimale aftaler, der er for at blive i det - men han vil helst gerne være en ting midt imellem. Og så vil han kun Konrad, når det er for at se mig, da hans samvær kun er i mit nærvær. Han har aldrig selv skiftet en ble, haft ham alene og vælger det ikke til. Line forklarer, at hun selv har foreslået, at Jeppe kunne have samvær med Konrad alene, så hun kunne få lidt alenetid også, men ifølge Line er det aldrig blevet til noget.