'Ex on the Beach'-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

Der er fart over feltet for reality-fyren og hans kone.

I weekenden ringede kirkeklokkerne for Nickolas Hansen fra 'Ex on the Beach', da han blev gift med kæresten Isabella. Nickolas tonede ellers frem på skærmen i 'Ex on the Beach' i efteråret, hvor han var single, men kort efter optagelserne sluttede i sommer, mødte han sin Isabella, og han var ikke i tvivl om, at hun var den rette.

LÆS OGSÅ: Kollegaer klager over Simi Jan: I terapi

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mads og Emilie fra 'Ex on the Beach' fortæller om fremtiden.

- Jeg var ret hurtigt sikker på, at hun var the one. Hun er tosset på den gode måde, det skal man være for at leve med mig hver dag, og så er hun forstående og villig til at give sig selv og arbejde med problemerne i et forhold, det kunne jeg hurtigt mærke! Vi er jo nærmest stadig nyforelskede, da det hele ikke er så gammelt og opstået meget pludseligt, men nogle gange i livet føles noget bare så rigtigt, fortæller Nickolas og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Casper Berthelsen er tilbage på tv som ‘Bachelor’

- Vi havde en helt fantastisk dag, den var dog ikke helt som først planlagt. Festen skulle have været holdt i et stort forsamlingshus, men Isabellas farbror havde heldigvis et stort lokale på deres gård, vi kunne pynte op og bruge.

Begyndte at græde

Parret blev gift i Sct. Mortens Kirke i Næstved, hvor Isabella blev døbt i sin tid. De havde samlet 30 af deres nærmeste familie og venner, og det var ifølge Nickolas en helt perfekt og romantisk dag.

- Da først Isabella trådte ind i kirken, og orglet begyndte at spille, kunne jeg ikke længere holde tårerne tilbage. Isabella græd også af glæde hele vejen op til mig! Da den fantastiske præst først havde gennemgået alt det, han nu skal, kom han endelig til sandhedens time, hvor han spurgte “Vil du tage Isabella Pedersen (nu Hansen, red.) - til din ægtehustru at være” og omvendt. Til det svarede vi heldigvis begge ja og fik ringene, som min best man og bror heldigvis havde husket på.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i chok: Baby hentet med ambulance

Det var en dag fyldt med kærlighed, og parret holdt fine taler til hinanden. Selvom det kun er godt og vel et halvt år siden, Nickolas og Isabella mødte hinanden, fortryder han ikke, at han faldt på knæ efter få måneder og nu er blevet gift.

- Vi er lykkelige for den dag, den kan vi leve højt på længe - en opfordring fra os begge er: Spring ud i ting og søg lykken, den ligger ikke og venter på dig, du lever kun én gang.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe fik nok: Jeg var ked af det og kunne intet

Børn og husbyggeri

Selvom det er gået stærkt for Nickolas og Isabella, så har de ingen planer om at sætte farten ned, og derfor har de allerede nye planer i støbeskeen.

- Vi går lidt og tænker i børn, så umiddelbart er det børn eller bygge helt nyt hus senere på året, der er næste skridt - eller begge ting, hvem ved. Der nemlig også store planer i mit byggefirma, jeg har med min bror, afslører Nickolas og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter amok-opførsel: Nu siger Philine undskyld

- Vi er begyndt at investere i slidte boliger, som vi renoverer og sælger med fortjeneste eller lejer ud, så over de næste år skulle det gerne tag fart! Det har ikke altid været let, men vi er et godt sted nu langt om længe. Vores mål er også at hjælpe forskellige fonde eller lave vores egen, hvor vi hjælper kræft forskning især med fokus på børn.

Foto: Privat
Foto: Privat