‘Ex on the beach’-Ditte er skuffet over de andre deltagere

Ditte har ikke de samme venskaber fra 'Ex on the beach', efter hun er blevet gravid.

Ditte Lee fra 'Ex on the beach' sæson 4 har termin den 11. februar og venter en lille pige sammen med kæresten Mario, som hun har været sammen med i ni måneder. Da Ditte var med i 'Ex on the beach' fik hun et godt forhold til flere af de andre deltagere, som hun efterfølgende har festet med, siden de igen kom tilbage til Danmark, men efter hun er blevet gravid er forbindelsen til de fleste mistet.

- Jeg taler med Camilla og Amanda, og det er faktisk det. Nu skal jeg jo være mor, og så skal jeg da ærligt indrømme, at folk ikke viser den samme interesse, nu hvor jeg ikke kan være med på lige fod med alle andre i det sjove liv, fortæller Ditte i en live Q&A med Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Her er den nye vært på 'X Factor'

Ifølge Camilla Thoby handler det ikke om, at Ditte er gravid, men om at alle har hver sit og hver sin hverdag, så der er ikke altid tid til hinanden.

- Livet går simpelthen bare videre, selvom man har delt en så stor oplevelse sammen. Vi var jo en stor gruppe fra sæson 4, som så hinanden meget, men det er nok gået hen og blevet en lille gruppe fra sæson 5 nu istedet, fortæller Camilla til Realityportalen og fortsætter:

- Jeg snakker stadig med Ditte og savner hende meget, men det er svært at få alting til at passe sammen hele tiden. Men hun vil altid være min veninde.

Artiklen fortsætter under billedet.

De otte hotte singler, som startede ud i 'Ex on the Beach' sæson 4. (Foto: Krestine Havemann)
De otte hotte singler, som startede ud i 'Ex on the Beach' sæson 4. (Foto: Krestine Havemann)

LÆS OGSÅ: Lea og Mikkel Kessler hjælper dem, der ikke har råd til julen

Ifølge Ditte er der heller ikke mange af de andre deltagere, der har vist interesse for hendes graviditet.

- Nogen har jeg slet ikke hørt fra og andre skriver da lidt undervejs, hvordan det går. Det er da lidt skuffende, må jeg da ærligt indrømme, at jeg ikke har hørt fra særlig mange af dem, fortæller Ditte.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe sendes hjem igen

Ifølge Louise Balling, der både har medvirket i sæson 4 og sæson 5 af 'Ex on the beach', så skal Ditte ikke tage det personligt.

- Jeg ved faktisk ikke, hvorfor nogle glider fra hinanden fra sæson 4. Jeg synes jo, at de alle er fantastiske mennesker, men desværre har jeg heller ikke så meget kontakt med dem mere. Det er bestemt ikke, fordi Ditte skal være mor. Jeg er så glad på hendes vegne. Selvfølgelig betyder det, at hun ikke fester så meget mere ligesom os andre, men man kan jo også sagens have det sjovt uden at feste, fortæller Louise til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: VILDT trekantsdrama! Var Line Maria utro med Marco?

Ligesom Louise har Asbjørn fra sæson 4 og 5 heller ikke taget afstand til Ditte, fordi hun er gravid.

- Kontakten mellem hende (Ditte red.) og jeg er bare langsomt gledet ud, og så har vi ikke snakket og gør det ikke mere. Så det har absolut intet at gøre med, hun skal være mor. Det er bare super dejligt for hende, og jeg er glad på hendes vegne. Men alles liv går videre, og ja nogle venskaber holder ved og andre glider ud i sandet, det kan man ikke komme udenom, fortæller Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sandra fra 'De unge mødre': Jeg er flyttet på krisecenter

Ditte tror måske også, at den nye sæson har en indvirkning på den manglende dialog.

- Folk prioriterer også lidt anderledes, efter sæson 4 er slut, og der er kommet en sæson 5, slår hun fast.

Se hele Realityportalens live med Ditte og Mario herunder.