Claes fra 'Ex on the Beach': Jeg vil prøve at køre hele 2020 igennem uden en kæreste. Det bragte for meget drama og bullshit med sig. I 2020 skal jeg bare hygge mig og holde fokus på musikken, måske udgive et hit eller fem. (Foto: Janus Nielsen)
Claes fra 'Ex on the Beach': Jeg vil prøve at køre hele 2020 igennem uden en kæreste. Det bragte for meget drama og bullshit med sig. I 2020 skal jeg bare hygge mig og holde fokus på musikken, måske udgive et hit eller fem. (Foto: Janus Nielsen)

'Ex on the Beach'-Claes svarer igen: Cecilie er stalkeren!

Claes Lanng fra 'Ex on the Beach' er ikke tilfreds med fremstillingen af hans og eksens Cecilies forliste forhold. Nu reagerer han.

DJ'en og 'Ex on the Beach'-hunken Claes Lanng, der blev gift med Cecilie Harder, efter de mødte hinanden under optagelserne til 'Ex on the Beach', svarer nu Cecilie igen efter den story, hun lagde ud i går. Her beskyldte Cecilie Claes for at være en stalker, der benytter sig af fake Instagram-profiler for at holde øje med, hvad hun laver og siger.

Claes reagerede med et meme på sin egen story, hvor han skrev, at Cecilie havde travlt, og at han havde det sjovt - og det fik Cecilie til at skyde med skarpt og nævne Claes' utroskab, og at hun ikke forstår, hvorfor han har så ondt i røven.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe til eks: Stop med at stalke mig!

Nu har situationen fået Claes til tasterne, og nu kan man altså få hans side af historien:

- Cecilie kan tydeligvis ikke finde ud af at dele den rigtige historie, skriver Claes på sin story og fortsætter:

- Så nu får I den.

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

Alle de fake profiler

Claes' version starter med screenshots af samtalen mellem ham og Realityportalen, hvorefter han kommenterer på Cecilies udmeldinger:

- Stalke? Really, Cecilie? Det kommer fra dig, der nærmest følger efter mig, uanset hvor i landet jeg spiller. Du, som har fire fake profiler, fordi jeg bliver ved med at blokere dig. Jeg får tilsendt screenshots af dine stories, hver gang de omhandler mig, skriver Claes.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

I gårsdagens story skrev Cecilie, at hun ikke ville give Claes flere lift, når han havde brug for det, og det har fået Claes til at lægge et screenshot af en samtale mellem ham og Cecilie på sin story. Her spørger Cecilie, om hun skal hente ham, eller om han har fundet et sted at sove.

- Hun (Cecilie, red.) siger hele tiden, at hun er ovre mig og er kommet videre, men alligevel kontakter hun mig konstant, spørger, hvornår jeg skal se hendes lejlighed, deler stories, der omhandler mig og svarer pressen hver eneste gang, de kontakter hende, skriver Claes i sit modsvar.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

Realityportalen har været i kontakt med Cecilie, og hun understreger, at hun har ret til at skrive, som hun gør, og at hun ikke stalker ham fra fake profiler:

- Så længe det er ham, der blokerer mig, så smider han sin ret til at holde øje med mig væk. Jeg er kun inde på hans profil, når jeg får at vide, at han skriver om mig. Desuden er hans profil offentlig, så det burde ikke være et problem for ham, siger Cecilie.

LÆS OGSÅ: Philip er flyttet fra Lenny: Det var tiltrængt

Utroskabet

I Cecilies story skrev hun hun, at hun og Claes aldrig ville finde sammen igen, efter han havde været hende utro. Og det forstår Claes ikke, hvorfor Cecilie overhovedet nævner.

- Hun blander noget helt random ind i det, skriver han.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

Cecilie fortæller Realityportalen, at hun mente, det var relevant at have med, fordi det handler om deres forhold:

- Jeg har gjort rigtig meget for at prøve at komme i kontakt med ham og for at løse det her på bedst mulig vis. Efter en NOX-fest inviterede Claes mig ud at spise, og her fortalte han mig om alle de gange, han har haft sex med andre eller sovet med andre i løbet af vores forhold. Jeg var i chok og meget uforstående. Siden den dag har Claes' og mit forhold kun været bygget på sex.

- Jeg tilbød kun at hente ham i lørdags, fordi han skulle have været med til ESL-finale om lørdagen, og jeg godt kunne se det ikke kunne nåes, hvis ikke jeg hentede ham, forklarer Cecilie.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig

Realityportalen har efterfølgende også været i kontakt med Claes, der forklarer, at han helst ville have ignoreret det hele og hævet sig over det, men til sidst følte han sig presset til at komme med et modsvar.

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram