'Ex on the Beach'-Camilla: Det var kærlighed ved første blik

Camilla og Amanda har et helt særligt venskab.

Siden de mødte hinanden i 'Ex on the Beach', har de to reality-babes haft et helt særligt venskab. Men det blev faktisk ikke vist i programmet, hvor godt de klikkede lige fra første sekund.

- Camilla stod der på stranden i sin røde bikini og med sine store bryster. Og sine store læber. Men med den måde hun smilede og grinte, og sådan som vi havde øjenkontakt, så kunne jeg bare allerede der mærke, at hende der, hende kommer jeg bare til at klikke perfekt med. Men jeg er måske også lidt en menneskekender. Jeg tænkte: "Fuck, hvor er hun smuk. Og hvor er hun sød.", husker Amanda, som pointerer, at sådan har hun det stadig med Camilla.

LÆS OGSÅ: Reality-babe: Efter ‘Paradise Hotel’ gik det for alvor galt

Camilla og Amanda ses stadig en del, og de kan stadig ikke lade være med at grine af og med hinanden. (Foto: Realityportalen.)
Camilla og Amanda ses stadig en del, og de kan stadig ikke lade være med at grine af og med hinanden. (Foto: Realityportalen.)

Efter alle deltagerne havde mødt hinanden på stranden, skulle de alle sammen i synk, som er det, hvor deltagerne svarer på spørgsmål og kommenterer på det, der sker i programmet. Her var der en del tid, hvor de skulle vente på, at alle blev færdige, inden de kunne tage hen til villaen.

- Selvom vi ikke måtte snakke sammen, så snakkede vi sammen. Vi kunne faktisk ikke lade være med at snakke sammen. Det endte med, at vi blev bedt om at gå væk fra hinanden.

- Ja, jeg blev faktisk sendt væk. Så i stedet for blev det sådan noget, hvor vi mimede til hinanden under bordet, husker Camilla.

Camilla havde jo allerede set Amanda i sæson 2.

LÆS OGSÅ: UPS! ’Ex on the Beach’-par om graviditet: Det var et uheld

- Og der synes jeg jo bare, at hun var dejlig. Jeg fornemmede bare en vibe fra hende, der sagde, at det ville blive rigtig godt. Da vi mødte hinanden, så sagde vi ikke rigtig noget til hinanden, men vi grinte af hinanden og med hinanden, fortæller hun.

Alle deltagerne i 'Ex on the Beach' måtte først tale med hinanden, når de var ankommet til stranden i Brasilien. Men allerede i lufthavnen fangede Amanda Camillas opmærksomhed.

- Det var kærlighed ved første blik. Selvom hun ikke ville kigge på mig i lufthavnen, men jeg stirrede på hende og håbede hele tiden på, at hun ville kigge på mig, griner Camilla.

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sten sad fast i hovedet på 1-årig

Forholdet til Ditte

I villaen havde Camilla, Amanda og Ditte et rigtig godt bånd til hinanden. Det har Camilla og Ditte bevaret, efter de er kommet hjem til hverdagen i Danmark.

- Vi snakker ofte sammen, og jeg prøver at se hende, så snart der er tid til det, siger hun.

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

Men Amanda og Ditte fik nogle konflikter, som opstod, da de kom tilbage til Danmark. De handlede blandt andet om Nicklaes, og i 'Efter Ex' kunne man også se dem tale ud om konflikterne, så det faktisk endte med, at de sluttede fred.

Siden har de alle tre været sammen igen, men desværre er kontakten nu løbet ud i sandet for Ditte og Amanda.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

- Så begyndte vi lige så stille at ses igen. Men nu er det, som om vi ikke ses eller snakker sammen. Det er ærgerligt. Men jeg er rigtig dårlig til at tage initiativ. Det er ikke kun med mine venner og veninder, det er jeg også med min familie. Så det er jo ikke, fordi jeg ikke vil ses med Ditte.

I videoen fortæller Camilla og Amanda blandt andet om deres første møde.