'Ex on the Beach'-Camilla afslører den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden

Camilla finder sig ikke i hvad som helst, og måske har Mark fortrudt sin handling. I hvert fald kommer 'Ex on the Beach'-baben ikke til at tage ham tilbage.

Camilla Thoby og Mark er ikke længere et par. Efter de har været til og fra hinanden flere gange, er det nu endegyldigt slut.

Det fortæller Camilla til Realityportalen. Bruddet fandt sted for to uger siden, men i et stykke tid havde ligget i kortene, at det ville ske, da de som personer er meget forskellige.

LÆS OGSÅ: Udfordringer i forholdet: Remee og Mathilde overvejer familiesituationen

Det var dog Mark, der til at begynde med satte gang i bruddet.

- Det var faktisk ham, som gik en aften, hvor han dagen efter kom tilbage og indrømmede, at det var for at få en reaktion. Der skal være konsekvenser af ens handlinger, og jeg ville så ikke tage ham tilbage derfra, forklarer Camilla til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Den labre babe fra 'Ex on the Beach' 4 og 5 tænkte ikke så meget over det den aften, hvor Mark gik. Hun havde haft en lang arbejdsdag og havde egentlig bare brug for at sove. Da han gik tænkte hun, at nu var hun fri for at diskutere og kunne gå tidligt i seng.

Men hun kan i dag godt se, hvorfor Mark ville have en reaktion fra hende - selvom hun ikke synes, at hans opførsel var i orden.

- Han følte ikke, at han fik den kærlighed, han fortjente. Hvilket er fair og forståeligt. Men jeg havde også advaret ham, inden jeg startede på arbejde igen, at min energi og effort ville være minimal, og min første prioritet ville være min søn, siger hun.

LÆS OGSÅ: WOW: Så langt er Mathilde Gøhler henne i graviditeten

Gider ikke trusler

Selvom det efter den aften har virket til, at Mark har fortrudt sin handling og gerne vil fortsætte forholdet, så er Camilla helt fattet omkring sin beslutning.

- Men skal ikke være sammen med én, som går bare for at få en reaktion. Er færdig med det der toxic shit ! Nok er nok, siger hun og tilføjer, at hun aldrig taget et brud så tungt.

LÆS OGSÅ: Seertal rasler ned efter en ellers god start

Artiklen fortsætter under billedet... 

Camilla Thoby (Foto: Krestine Havemann)
Camilla Thoby (Foto: Krestine Havemann)

Faktisk tror hun, at det nu er på tide, at hun for alvor kommer sig over Mark og kommer helt videre i livet. For realitybaben har tidligere dannet par med Daniel Rosenberg fra 'Paradise' og Nichlas Petterson fra 'Ex on the Beach' - men ingen af fyrene var rigtig lykken, og måske skyldtes det, at hun stadig havde Mark i tankerne.

Men nu er punktummet vist blevet sat.

- Jeg har det sådan lidt, at jeg skal aldrig tvinge nogen til at være sammen med mig, og hvis jeg ikke bliver behandlet 110 procent korrekt, så er det bare ud af døren. Jeg har altid lært, at man ikke skal finde sig i noget overhovedet, og jeg tolerer ikke, at man “truer” med at forlade mig - så kan man sgu bare smutte, lyder det.

LÆS OGSÅ: Melankolske Bendtner: Det er slut. For altid.

Camilla og Mark fandt som nævnt sammen igen, efter de havde havde været fra hinanden i et år, og mens Camilla forsøgte sig med andre forhold under den lange pause, havde Mark en del måneder som single.

- Jeg troede, vi ville kunne få det til at fungere nu, hvor vi begge var blevet ældre og klogere. Tingene går sgu lidt hurtigt engang imellem, men jeg handler på mine følelser og dengang for et halvt år siden føltes det bare rigtigt at finde sammen igen - og det gør det bare ikke mere, slår Camilla fast.

LÆS OGSÅ: Bendtner om forlist forhold: Savner det ikke