'Ex on the Beach'-brødrene Mark og Jonas er altid klar på fest (Foto: Janus Nielsen)
'Ex on the Beach'-brødrene Mark og Jonas er altid klar på fest (Foto: Janus Nielsen)

'Ex on the Beach'-brødre vender tilbage til skærmen

Mark og Jonas Folke Ovesen går snart igang med at filme en serie, der har dem og deres tossede eventyr i fokus.

Da fjerde sæson af 'Ex on the Beach' løb over skærmen, lærte vi brødrene Mark og Jonas Folke Ovesen at kende. Desværre blev det kun til et ganske kort visit for Jonas, der kom ind som eks til Justina, som Mark flirtede med inde i villaen.

Selvom luften er kold mellem Justina og Mark, så har Justina og Jonas et godt forhold til hinanden i dag (Foto: Janus Nielsen)
Selvom luften er kold mellem Justina og Mark, så har Justina og Jonas et godt forhold til hinanden i dag (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Droppede ud for ‘Ex on the Beach’: Nu prøver hun igen

Egen serie

Men nu fortæller de to realitybrødre, at man snart kan se dem på skærmen igen i deres helt egen serie, som kommer til at have dem og deres mange narrestreger i fokus.

- Vi laver vores egen lille serie, kan man godt kalde det. Vi begynder snart at filme, røber Mark til Realityportalen, og hans bror uddyber:

- Det bliver sådan noget, hvor vi render rundt og laver alt muligt og skal ud og opleve nogle ting. Det er lidt nogle syge ting, vi skal lave, men det må vi jo bare tage, som det kommer. Men det er en hemmelighed indtil videre. Men det bliver grinern, det bliver ikke noget, der er set før, afslører Jonas.

LÆS OGSÅ: Realitybabe raser over eget program: Det er ikke fair!

Fremtidsudsigter

For tiden er 'Ex on the Beach'-brødrene ved at gøre sig de sidste forberedelser til at gå igang med deres nye serie - blandt andet at få samlet kameraholdet.

Men selvom det er et ambitiøst projekt for Mark og Jonas, så er deres ønsker for, hvad de vil have ud af at lave serien, ganske beskedne.

- Vi håber, vi kan underholde folk. Og give dem et lidt andet syn på Jonas, nu var han ikke så lang tid med i 'Ex on the Beach', så at folk får øjenene op for, hvordan han er og hvor sjov, han egentligt er, og også mig, fortæller Mark.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe om kæresten: Vi holder nok ikke

Heller ikke kommercielt er armbevægelserne store.

- Tiden må vise, om vi kan tjene nogen penge på det, men først og fremmest vil vi bare gerne gøre det for vores egen skyld og for at underholde folk, forklarer Mark, før han suppleres af Jonas:

- Det kunne da være rart, hvis vi kunne tjene penge på det på et tidspunkt, men det er ikke målet med det. Men det er klart, at hvis man kunne leve af at underholde folk, så vil vi da gerne det, uddyber han.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen chokerer: Får lavet hele ansigtet om

Til dagligt lever Mark af at streame på Twitch, blandt andet at han spiller Counter Strike eller tager i byen med Jonas. Jonas arbejder på et værksted, hvor han reparerer kogende vandhaner.

Herunder kan du se et eksempel på, hvordan man kan opleve de to brødre på Marks stream

LÆS OGSÅ: GALLERI: Så VILD var Nicklaes’ ‘Ex on the Beach’-fest

LÆS OGSÅ: Nik fra Nik & Jays lillebror springer ud som musiker