Ex on the beach - Sofie Maj, Pernille, Teresa og Christel (Foto: Krestine Havemann)
Ex on the beach - Sofie Maj, Pernille, Teresa og Christel (Foto: Krestine Havemann)

‘Ex on the beach’-babe viser ny kæreste frem: Det føles mere ægte

Det er ikke længe siden, hun kom ud af sit seneste forhold, men hun kunne ikke stå for Marcus' personlighed.

Pernille Skipper fra 'Ex on the beach' sæson 6 faldt for 'Paradise'-fyren Casper Balo i 'Ex on the beach'-villaen, men deres forhold holdte ikke, og nu har Pernille fundet en ny heldig fyr.

- Min kæreste hedder Marcus, og er en fyr, jeg mødte i byen i starten af oktober måned, indleder Pernille samtalen om sin nye kæreste med Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-Asbjørn overrasket over spiseforstyrrelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Emilie og Mads fortæller om deres forhold. 

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Ifølge Pernille har hun været kærester med Marcus en uges tid, og selvom det måske ikke lå i kortene ved første møde, at de to skulle blive kærester, så kunne Pernille ikke slippe tanken om "den mystiske fyr fra byen".

- Vi sidder faktisk nogle af os piger fra Ex, da den her gut kommer hen til vores bord og er en smule anmassende. Han råber nærmest ind over bordet “Pernille, er du stadig sammen med Casper?”. Det sidste, jeg ser til ham, er, da jeg vender mig om, fordi han kalder på mig, men jeg giver ham bare et blik og fortsætter videre, fortæller Pernille om første møde med Marcus.

LÆS OGSÅ: Ærgerlige Nicklaes: Alle planer er droppet

Marcus finder Pernille på Instagram, og derfra gik snakken, selvom det første møde var lidt uheldigt.

- Der var bare alligevel et eller andet over ham dén aften, og da jeg ligesom også så hans insta-profil (don't judge me), kunne jeg jo se en trænet fyr med samme passion for fitness som mig. Det gjorde det jo absolut kun bedre, fortæller Pernille om Marcus, der læser til Markedsføringsøkonom.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-par glæder sig: Nu vil vi giftes

Ifølge Pernille havde hun ikke regnet med, hun ville falde for en ny fyr så kort efter bruddet med Casper.

- Jeg havde jo egentlig besluttet mig for at gemme følelserne laaaaangt væk, men altså jeg er VIRKELIG glad. Det her føles bare så meget mere ægte. Marcus er virkelig jordnær. Han hviler i sig selv, er forstående, kærlig, sjov og utrolig omsorgsfuld. Han er kæmpe dejlig. Der er ingen tvivl om, at jeg er faldet for hans personlighed, humor, smil og øjne, fortæller Pernille glad.

Pernille og Marcus bor tilfældigvis kun fem minutter fra hinanden, så på den måde er det ligeledes et match.

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson 'Forsidefruer'