Camilla Thoby (Foto: Krestine Havemann)
Camilla Thoby (Foto: Krestine Havemann)

'Ex on the Beach'-babe sendes hjem igen

Camilla har allerede prøvet det én gang, så hun ved lidt om, hvordan hun vil gribe de kommende uger an. Men derfor er det stadig surt.

Mandag formiddag rullede Mette Frederiksen en ny coronaplan ud, og som bekendt er et af de helt store tiltage, at fitnesscentrene i 38 kommuner skal lukke frem til 3. januar.

Det har konsekvenser for baben Camilla Thoby, der til dagligt arbejder i en Fitness World, som ligger i Gladsaxe kommune.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Corona-restriktioner får store konsekvenser for ‘Vild med dans’

- Jeg bliver sendt hjem fra arbejde, igen. Arbejdsmæssigt betyder det jo selvfølgelig, at jeg ikke skal på arbejde, hvilket er super ærgerligt, da jeg elsker at være der, siger en lidt ærgerlig Camilla til Realityportalen.

Hun var ellers lige kommet ind i en god rytme med træningen. Og derfor føler hun, at de nye restriktioner på mange måder rammer hendes hverdag, og hvordan hun i det hele taget har det.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta skal i isolation juleaften

- Træningsmæssigt er det ekstremt surt da jeg endelig har genfundet motivationen for at træne igen! Øv. Men jeg har heldigvis nogle kettlebells liggende derhjemme, som jeg har tænkt mig at bruge, siger Camilla, der jo i den grad er kendt for sit store smil og en positiv tilgang til tingene.

I år er der altså dømt tidlig juleferie til baben fra 'Ex on the Beach'.

- Tiden skal gå med hjemmetræning og bingewatche serier. Og så selvfølgelig med julehygge, siger hun om de kommende uger.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens eks åbner op om seksualitet