'Ex on the Beach'-babe løber stor risiko

Simone gjorde sig mange overvejelser, før hun sagde ja til at blive reality-stjerne.

Det var ikke uden tøven, at 26-årige Simone Sepstrup fra Slagelse sagde ja til at dukke op som Nicklaes' ex på stranden i Brasilien og dermed ja til at medvirke i reality-programmet 'Ex on the Beach' sæson 4.

LÆS OGSÅ: UH! Ikke set før i dansk 'Ex on the Beach'-historie

Det var i sidste uge, at baben havde sin debut på skærmen, og fra nu af kan vi følge hende og livet i luksusvillaen. Det betyder, at Simone netop nu sætter en del på spil, som hun længe har kæmpet for.

- Jeg gjorde mig enormt mange overvejelser, fordi at jeg er medejer at en skønhedssalon og jeg har lagt blod, sved og tårer i den forretning, og ville være ked af hvis min medvirken skulle påvirke min forretning, siger Simone til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Før ‘Ex on the Beach’-Mark rejste: Her er det sidste, min bror skrev til mig

Once in a lifetime

Hun er medindehaver af Beauty Bar i Hellerup. Hun læser til kosmetiker og har i forvejen flere uddannelser indenfor skønhedsområdet på CV'et. Nu gør Simone så noget, der stikker lidt ud på CV'et, og hun er da også lidt nervøs for, at valget kommer til at påvirke forretningen negativt.

- Jeg sagde ja, fordi at jeg har meget travlt i hverdagen og manglede, at der skulle ske noget vildt og en once in a lifetime oplevelse, fortæller Simone og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda har alle symptomer på corona: Jeg er bange

- Men så blev jeg enig med mig selv om, at det her skulle være noget, jeg gjorde for mig som privatperson og ikke som forretningsperson. Jeg ville ikke gå glip af den chance og skyndte mig at sige ja. Så må det briste eller bære, siger hun.

Om Simones medvirken i 'Ex on the Beach' vil have en betydning for forretningen i Hellerup vil kun tiden vise.

LÆS OGSÅ: UH! Nu kommer Nicklaes’ ex ind i villaen