'Ex on the Beach'-babe indrømmer: Det er barnligt

Der går rød stue i 'Ex on the Beach', det indrømmer den ene af alfahunnerne.

I søndagens afsnit af 'Ex on the Beach' nåede uvenskabet mellem Emilia og Regitze nye højder, og lige som der skulle til at fordeles sovepladser, kulminerede det. Emilia bad Regitze om at aflevere de øreringe tilbage, som hu havde på, for de var lånt af Emilia. Som sagt så gjort.

LÆS OGSÅ: Fie afslører: Sådan er min aftale med faren

Emilia lod en kommentar falde om, at Regitze kunne købe sine egne øreringe, mens Regitze kvitterede med en opfordring til Emilia om at købe sig en personlighed. Den episode har fået en følger til at spørge Emilia i en spørgerunde på Instagram, om det ikke var barnligt.

- Jo, jeg siger også selv i afsnittet: "Regitze jeg ved det her er barnligt, men vil du være sød at tage mine øreringe af?" Grunden til det her er, at der er rigtig mange af vores skænderier, som ikke bliver taget med, og I ikke får lov at se. Der er en stor del af vores skænderi den her aften, der ikke bliver taget med (i programmet, red.). Det er meget meget større, end hvad det ser ud på tv. Så jo, det er barnligt, men samtidig vi har gået op og ned ad hinanden i rigtig rigtig mange dage, fortæller Emilia og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

- Jeg kunne ikke glo på hende mere, og jeg følte bare ikke, det var fair, hun skulle låne mine ting, når hun behandlede mig så dårligt, og når vi skændtes. Så ja, jeg var måske lidt petty, men ærligt fuck it, og får at være helt ærlig, så tror jeg sagtens, jeg kunne have gjort det samme i dag igen. For ja, man kan synes det er barnligt, og det er det måske også, men jeg er også meget principfast, så hvis vi er fucking uvenner, og du behandler mig dårligt, så skal du fandeme ikke låne mine ting.

Selvom de to er som hund og kat i villaen og har kæmpet om de samme fyres opmærksomhed fra dag et, så har de overraskende nok lagt det bag sig her hjemme.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Jeg føler, vi har det fint i dag. Det er ikke fordi, vi snakker super meget, men vi kan sagtens skrive lidt sammen, og jeg synes, hun er en sød pige, og vi griner også lidt af afsnittene, fortæller Emilia i spørgerunden.