'Ex on the Beach'-babe i tvivl om kæresten

Kærligheden er ikke nem for reality-stjernen.

I det tiende og sidste afsnit af 'Efter ex' står Regitze ved lidt af en skillevej. Hun har nemlig mødt en fyr, men er hun klar til at lægge det vilde singleliv på hylden?

LÆS OGSÅ: WHAT: Er han far til Fies søn?

- Jeg vil det rigtig gerne, men samtidig er der også den der anden side, der trækker lidt i mig. Den der du er ung og single, og du skal have det sjovt, fortæller Regitze i afsnittet.

Her er hun sammen med veninden Lærke taget til en dame, der kan lægge tarotkort, så hun kan få nogle svar på, hvad hun skal gøre. Og svaret er entydigt.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-vinder taler ud om stofmisbrug

- Jeg kan se i hvert fald, at fortsætter du i et parforhold, så skal der nogle andre handlinger til, men til gengæld ligger der et rigtig godt familiekort her. Så den mand, du har fat i, er en, du har mulighed for at danne en familie med, lyder det fra tarotkortlæseren, og den vurdering bider sig fast i reality-baben.

- Kortene siger, at den her fyr kunne være faren til mine børn. Men også at jeg har svært ved at åbne for kærligheden, og når jeg så endelig finder noget, der er rigtigt, så skal jeg holde fast i det, fortæller Regitze og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører forhold til 25 år ældre mand

- Jeg er rigtig glad for, hun siger, jeg skal blive i forholdet, det er også sådan, jeg har det inden i, det er bare lidt svært.

Hun indrømmer, at det eneste, der trækker i den anden retning er det frie liv som kendis, hvor hun gerne ville kunne hygge sig. Her er både veninden og damen med tarotkortene dog enige om, at livet jo ikke slutter, selvom man får en kæreste.

LÆS OGSÅ: Saszeline afslører aggressiv kræft: Hjælp mig

Alt tyder da også på, at Regitze valgte at lytte, for i dag danner hun par med Nikolai Buhl, som hun mødte i foråret.

Se klippet herunder, og se hele afsnittet på Discovery+.