'Ex on the Beach'-babe giver status på forhold

Den tidligere 'Ex on the Beach'-babe melder ud.

Det tidligere realitypar Cecilie Harder og Claes Lang gik fra hinanden for et par uger siden, og nu giver Cecilie en status på deres forhold.

I en spørgerunde på Instagram fortæller Cecilie at de to, der før har været igennem et meget dramatisk breakup, stadig bor sammen, på trods af, at forholdet er slut.

- Alt er godt, vi har det bedre hver for sig. Vi er ikke uvenner, fortæller Cecilie og forklarer, at de også gerne vil fortsætte med at se hinanden fremadrettet.

- Claes laver mine stripmix, og jeg laver hans arm, så vi vil gerne kunne blive ved med at være venner. Vi betyder trods alt også stadig noget for hinanden.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe bryder tabuet: Jeg har været på psyk

Fremtidsplaner

Ud over at hun nu skal finde sig selv som nyudklækket single, har Cecilie også gjort sig nogle tanker om fremtiden. Blandt andet er hun ikke afvisende over at deltage i 'Ex on the Beach' igen.

- Jeg kunne sagtens finde på at tage afsted igen, svarer hun, da en følger stiller hende det spørgsmål.

- Det var en superfed oplevelse sidst, så hvis jeg fik tilbuddet, skulle der skulle være meget, der ikke hang sammen for, at jeg ikke ville takke ja.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anna: Det var Oliver, der satte min fødsel i gang

Udover at lege med tanken om at deltage i det populære realityprogram igen, har Cecilie også talt med en gammel ven om at flytte til København efter sommer. Hvor vi skal støde på Cecilie næste gang, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Camilla afslører den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden

LÆS OGSÅ: Sådan har Geggo tabt sig 15 kilo