‘Ex on the Beach’-babe åbner op om romance med Teitur

Der opstod hurtigt flirt i luften mellem Teitur og Sandra, da 'Singletown' blev optaget sidste sommer.

Snart kan vi igen følge Sandra Bischof på skærmen, når hun er en af de nye, hotte singler, der tjekker ind i 'Ex on the Beach' 6. Det er ikke første gang, hun medvirker i et realityprogram, for hun deltog også i 'Singletown', der blev vist i løbet af efteråret 2020.

Dengang inviterede hun Teitur Skoubo, der i 2015 vandt 'Paradise Hotel', med på date. Nu fortæller hun, hvordan det gik med de to efter kameraerne blev slukket.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

- Vi har snakket sammen efter programmet og har mødtes to eller tre gange. Så var der lige en pause, hvor han tog til Færøerne, og der snakkede vi ikke rigtig sammen. Men vi mødes en gang imellem og har et helt fint forhold til hinanden, forklarer Sandra til Realityportalen.

Dengang hun medvirkede i 'Singletown', kom hun ind som single og skulle deltage i en fest i den lejlighed, hvor Teitur boede. Her inviterede hun har med på en date. Det blev aldrig til mere end den ene date, blandt andet fordi Sandra havde andre sommerferieplaner og derfor ikke kunne deltage i alle optagelser af programmet.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået fedmeoperation

I dag indrømmer hun gerne, at det da ikke havde gjort noget, hvis der var opstået mere mellem hende og 'Paradise'-hunken.

- Teitur var min type. Det var også derfor, jeg inviterede ham ud på date på det tidspunkt. Vi var ikke ude af lejligheden og på date nummer to, men jeg håbede da på, at jeg kunne lære ham bedre at kende, men det er egentlig ikke, fordi jeg har tænkt så meget over det bagefter, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Christian Degns hede kærlighedsferie

- Der har været flirt mellem os, men ikke noget seriøst.

Som trofaste 'Singletown'-seere ved, var det en anden pige, der endte med at løbe med Teiturs opmærksomhed den sommer, hvor programmet blev optaget.

LÆS OGSÅ: Dyrlunds tragiske død: Familien i dyb sorg

Der er premiere på 'Ex on the Beach' 6 på Discovery+ den 15. august.