'Ex on the Bach'-babe forklarer kæmpe vægttab

Nu forklarer baben, hvorfor hun på så kort tid tabte sig omkring 15 kilo.

Siden hun for første gang var med i 'Ex on the Beach', er der sket meget i 21-årige Louise Ballings liv. Især når det gælder hendes kærlighedsliv, har hun været på lidt af en rutsjebanetur, og det har også afspejlet sig på vægten, der har været svingende.

LÆS OGSÅ: Casper bryder tavsheden: Michaela taler ikke sandt

Det påpegede realitybaben selv, efter hun sidste sommer medvirkede i 'Ex on the Beach' 5. Her forklarede hun efterfølgende til flere medier og på Instagram, at hun slet ikke kunne genkende sig selv i programmet. Blandt andet fordi hun havde taget omkring 10 kilo på, og generelt ikke var glad. Det hele var et resultat af en lidt for festlig livsstil med lidt for mange drinks.

Men efter optagelserne til den femte sæson 'Ex on the Beach' gik der ikke længe, før kiloene begyndte at rasle af hende, og nu forklarer hun, hvordan det kunne gå så stærkt.

LÆS OGSÅ: Forladt i lufthavnen: Hun knuste mit hjerte

- Nu er det jo ingen hemmelighed, at jeg var i et rimelig dårligt forhold, efter jeg kom hjem fra 'Ex', så lige pludselig havde jeg bare tabt mig - jeg ved ikke, om det var 15-16 kilo, siger Louise Balling i en story på Instagram.

Artiklen fortsættes under billedet... 

Hun fortsætter:

- Men det var ikke på en sund måde, det var ikke noget, jeg lagde mærke til. Så lige pludselig kunne jeg godt se, jeg havde tabt mig. Jeg har heldigvis også taget nogle kilo på igen, og det synes jeg helt klart klæder mig bedre.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Michaela afslører: Casper ville kontrollere, hvad vi skulle fortælle

Louise blev i efteråret sidste år kærester med Malthe Ramsing, som hun også nåede at flytte sammen med. Der gik dog kun et halvt år, før kærligheden mellem parret brast. Ifølge Louise skyldtes bruddet utroskab, men det afviser Malthe.