'Et ton cash' vinderen Ciano: Det er det fedeste

Finalen i 'Et ton cash' er netop overstået og vinderen blev Ciano, der aldrig mistede troen på sejr, selv om det var fysisk hårdt.

’Et ton cash’ er netop slut, og Marc Ciano, kendt fra ’For lækker til Love’, løb med sejren og pengepræmien på 250.000 kroner.

- Det er den fedeste fornemmelse nogensinde. Jeg har altid drømt om at vinde et så fysisk, psykisk og taktisk udfordrende program, siger den stolte vinder til Realityportalen.dk.

- Jeg har aldrig før deltaget i et program, hvor det gjaldt om at være taktisk. Så det var en helt ny verden for mig, at folk spredte løgne og rygter om hinanden, fortæller Ciano og tilføjer:

- Men jeg blev hurtigt vant til det. Som den eneste kom jeg i finalen uden at have været nomineret eller at have været  i duel, hvilket jeg mener, er en kæmpe bedrift i sig selv.

LÆS OGSÅ: TV3 chokeret: Finaleafsnit lækket

Den charmerende og taktiske slange troede på sejr

Og selvom Ciano ikke havde erfaring med taktisk spil, så troede han alligevel på sejren.

Ciano hyldes af de andre. (Foto: Thomas Sjørup/TV3)
Ciano hyldes af de andre. (Foto: Thomas Sjørup/TV3)

- Jeg vil ikke sige, at jeg havde forventet at vinde. Men jeg havde 100 procent troen på, at det ville kunne lade sig gøre. Men man kunne ikke forudsige noget i ’Et ton cash’, og jeg vidste, at det også ville kræve lidt held, fortæller Ciano.

Både Ciano selv og flere af de andre deltagere omtalte Ciano som ’en slange’.

- Jeg  kaldte mig selv en ’charmerende slange’. Jeg vidste jo godt, at jeg skulle prøve at blive venner med alle. Så jeg gik fra lejr til lejr, fortæller Ciano, som dog ikke var snu nok til at narre de andre deltagere.

- Det var jo tydeligt at se, hvad jeg gjorde. Så i stedet for at nægte det, så kørte jeg på lidt selvironi og kaldte mig selv en slange. Og min taktik fungerede, fordi jeg var en forholdsvis ærlig slange, forklarer Ciano.

LÆS OGSÅ: ‘Et ton cash’: Geggo og Rasmus røg lige før finalen

Business og speedbåd

Ciano vandt, foruden titlen som vinder af ’Et ton cash’, 250.000 kroner, og pengene skal bruges på flere forskellige ting.

- Jeg vil rejse, og så vil jeg forkæle min kæreste og min familie. Og så vil jeg tage sejlerbevis og måske købe en lille speedbåd, fortæller Ciano, som allerede har brugt lidt af pengene.

- Jeg har allerede brugt lidt af pengene på at opstarte min virksomhed, www.marcciano.dk., fortæller Ciano, som har et mål:

- Det handler for mig om at inspirere folk til at tro på sig selv, lige som jeg selv gør, slutter han af.

LÆS OGSÅ: Anna om ‘Et ton cash’-exit: Meget akavet duel

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.