Er Sarah og Türker sammen igen? Nu giver de svaret

Nu afslører de to realitystjerner, om de er blevet kærester igen.

Tilbage i maj sprang denne sæsons ‘Miss Paradise’, Sarah Tiedt, og den tidligere paradiso og ‘Robinson’-deltager Türker sprang ud som kærester. Et par måneder efter kunne de afsløre, at de havde besluttet sig for at flytte sammen, så Sarah pr 1/9 skulle hive teltpælene op i København og flytte til Tilst i Aarhus sammen med Türker i fælles lejlighed.

LÆS OGSÅ: CHOK: Er ‘Paradise’-Sarah gravid?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

I fredags brast hele planen dog, da Sarah og Türker besluttede sig for at gå hver til sit.

- Det skete i morges. Vi havde det jo egentlig meget godt, men der er sket nogle ting, men det er ikke noget, jeg har lyst til at fortælle om. Jeg har ikke rigtig andet at sige til det, end at han har skuffet mig et par gange, så det er for good, at vi ikke skal være sammen, fortalte Sarah til Realityportalen.dk i fredags, mens Türker også bekræftede bruddet:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?

- Mine første prioritet lige nu er, at jeg skal åbne min butik, og jeg havde bare rigtig meget om ørene med det. Desuden viste det sig, at jeg ikke havde råd til både at flytte i lejlighed med Sarah plus at åbne min butik, og så valgte jeg butikken. Det gik lige lidt for stærkt, og så fandt jeg bare ud af, at jeg ville prioritere butikken lige nu. Og det går desværre ikke med langdistanceforhold, forklarede Türker.

Allerede et par dage efter, i mandags, kunne man dog se på både Sarah og Türkers sociale medier, at de igen tilbragte tid sammen. Blandt andet havde Sarah arrangeret et surprice-party for Türker i mandags, hvor han blev 27 år. Desuden har Türker lagt flere YouTube-videoer ud, hvor han også er sammen med Sarah.

LÆS OGSÅ: Camilla om sit ‘Paradise’-exit: Sådan har jeg det med Sarah

Indtil nu har Sarah og Türker ikke ønsket at svare på, om de er sammen igen, men i aftes ankom de sammen til 'Paradise'-finalen, hvor de åbnede op om forholdet:

- Status er, at vi har snakket ud om tingene, og vi er kommet til enighed om, at vi tager tingene stille og roligt. Vi er ikke kærester som sådan, men vi siger hej og farvel til hinanden. I hvert fald som det ser ud lige nu. Jeg vil ikke sige, at vi ikke kan blive kærester igen, for man kan aldrig sige aldrig. Jeg tænker dog også, at jeg skal passe på mig selv. Om Sarah flytter til Aarhus alligevel er usikkert, for vi har ikke lige fået snakket så meget om situationen. Men alt kan ske, så nu ser vi på det, lyder det tvetydigt fra Türker.

- Türker og jeg kan ikke svare på, om vi er sammen eller ikke er sammen. Alle spørger, men ingen ved det. Vi har fået snakket ud om tingene, så vi taler sammen igen, men om jeg flytter til Aarhus alligevel eller bliver i København, kan jeg heller ikke lige svare på, forklarer Sarah.

Se hele interviewet med Türker øverst i artiklen, hvor han også fortæller om sin nye butik, og se hele interviewet med Sarah nedenfor, hvor hun forklarer nærmere om, hvad der skal ske i hendes liv, nu hvor 'Paradise' er slut.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Camilla om Klaras tilbagekomst: Det er mega latterligt

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Badehotellet’-stjerne med i ‘Vild med dans’