Er Philip og Simone blevet forlovet?

Et særligt billede på Instagram har fået flere til at tro, at Philip har friet til Simone.

I weekenden lagde 'Paradise Hotel 2017'-kæresteparret Philip May og Simone Hvenegaard begge det samme billede op på deres Instagram-profiler. På billedet går Philip på knæ for Simone med det ene ben på en stol, og så forærer han hende en rose.

Det fik flere af Philip og Simones følgere til at tro, at Philip havde friet og dermed forseglet kærligheden til Simone, som venter parrets første fælles barn - en søn, der skal hedde Vilmar - til slut december.

Herunder kan du se billedet, som både Philip og Simone slog op på deres Instagrams

 
Vis dette opslag på Instagram
 

My love 🌹

Et opslag delt af @ simonehvenegaard den

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager åbner op: Mistede sin far som 19-årig

Ingen af de to tidligere paradisoer svarer dog på deres følgeres lykønskninger eller spørgsmål som, hvorvidt Simone sagde ja. Men overfor Realityportalen fortæller de, at billedet altså ikke betyder, at de er blevet forlovede.

- Nej, nej, det er ikke et frieri, så havde hun da fået en ring, slår Philip fast med et grin, da Realityportalen spørger ind til billederne.

- Jeg giver bare min kæreste en rose, fordi hun er sød, forklarer Philip, der også mener, at man skal have knæet helt nede på jorden, hvis det skal gøres ordentligt.

LÆS OGSÅ: Christel afslører intime detaljer om hende og Teiturs sexliv

Også Simone afviser, at billederne, de lagde op på Instagram i weekenden, skulle betyde, at parret har fået ring på forholdet.

- Vi var bare til konfirmation og fandt et godt spot, uddyber hun med et grin.

Aldrig tænkt på at blive gift

Faktisk fortæller Simone, at hende og Philip slet ikke har diskuteret, om de skulle forlove sig på noget tidspunkt.

- Det ikke noget vi har haft talt om. Vi har prioriteret andre ting, tænker jeg. Jeg har jo haft stor fokus på uddannelse og arbejde. Philip knokler med job. Så er vi på boligjagt. Så er jeg gravid, hvilket er det, vi prioriterer højere end alt andet, forklarer Simone.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se deltagerne i ‘Den store bagedyst’ 2020

Simone og Philip fandt sammen, da de begge deltog i den trettende sæson af ‘Paradise Hotel’ tilbage i 2017. Kærligheden holdt stærkt efter hjemkomsten fra det mexicanske luksushotel, og parret flyttede sammen i en lejlighed i Slagelse. De var netop begyndt at tale om at få børn sammen, da forholdet brat stoppede i april 2019. Rygterne om blandt andet utroskab har svirret, men offentligheden har aldrig fået lov at få indsigt i, hvad der gik galt mellem det ellers så ukuelige par.

Efterfølgende vedholdt Simone og Philip at være gode venner og at holde tæt om bruddet, og så til ‘Paradise 2020’-forpremieren i midt december 2019 stod de så frem og fortalte, at kærligheden aldrig var døet ud, og at nu var de sammen som kærester igen. I juni måned i år flyttede de så endnu engang sammen i Slagelse, og måneden efter offentliggjorde parret, at de ventede en lille søn sammen. Den lille søn skal hedde Vilmar, og han er sat til at komme til verden d. 28. december.

LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian mærker konsekvenserne af corona