Er Mads og Emilie kærester? Nu åbner Emilie op om forholdet

Emilie og Mads fandt hinanden på Instagram, og det blev begyndelsen på et langt forløb med mange blandede følelser.

Kærligheden er ikke altid nem, og sådan er det også for Emilie Hoffmann og Mads Emil Andersen, der har mange varme følelser for hinanden. Men det hele blev sat på pause, da Mads rejste til Gran Canaria for at deltage i 'Ex on the Beach' 6.

Da den tidligere 'Paradise'-deltager Emilie så rejste ned til ham, blussede alt op på ny, hvilket man for tiden kan følge i 'Ex on the Beach'.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-par er blevet kærester

Artiklen fortsættes under videoen...

Naturligvis vil hverken Emilie eller Mads fortælle, om de i dag er kærester, men Emilie fortæller gerne, hvordan forholdet var, inden de rejste ned for at bo i villaen.

- Vi var aldrig tæt på at blive kærester, fordi han netop ikke ville have en kæreste, så derfor passede jeg også på mig selv og mine følelser, men da vi så hinanden i Danmark, syntes jeg bestemt, at han var en rigtig sød fyr, fortæller baben til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-vindere: Sådan går det i dag

Hun tilføjer:

- Man gider bare ikke at have følelser for en fyr, hvor man på forhånd ved, at han ikke vil noget seriøst overhovedet.

I 'Ex on the Beach'-programmerne virker det dog til, at både Mads og Emilie gerne vil noget seriøst med hinanden. De to mødte hinanden på Instagram sidste år.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: Derfor stopper Lasse Rimmer som radiovært

- Vi har nogle fælles venner, og på den måde startede det der i det små med, at Mads likede en af mine stories, og så skrev vi lidt sammen frem og tilbage, indtil vi fik tid til at mødes for første gang, fortæller Emilie, der allerede har fået mange spørgsmål til, hvad status på hende og Mads er i dag.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor har jeg droppet Princess