Er Fie Laursen og Tobias Friberg blevet kærester?

Meget kunne tyde på, at der er opstået sød musik mellem de to reality-stjerner.

Netop nu er den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Tobias Friberg på besøg hos Fie Laursen. De to laver OnlyFans og voksenfilm sammen, men noget tyder på, at det ikke kun er i arbejdsøjemed, at han er på visit.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen dømt i retten: Tilfreds

På Instagram kan man se Fie og Tobias kysse, holde i hånd, være i tæt omfavnelse, og man kan sågar se Tobias lege med og kysse Fies søn, Mateo. Det har fået rygterne til at florere omkring, hvorvidt der er mere end venskab og gode kollegiale vibrationer mellem de to.

Meget belejligt har både Fie og Tobias sat gang i hver deres spørgerunde på Instagram, hvor de blandt andet svarer på nogle af de mange rygter.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er tilbage i Danmark

Et godt match

Helt præcise svar får de nysgerrige følgere dog ikke. De slår dog fast, at Fie og Tobias har kendt hinanden siden folkeskolen, og Fie mener, at hende og Tobias' turbulente fortid gør, at de har en del til fælles. Men har de så meget til fælles, at der er opstået romantiske følelser midt i det hårde arbejde?

- Ingen ved det, alle vil vide det. Vi nyder virkelig hinandens selskab. Vi er generelt bare et godt match. Vi har mange af de samme kerneværdier og har været igennem et liv, som læner sig meget op ad hinanden. Det gør også, at vi er meget forstående overfor hinanden.

Fie Laursen har tidligere afsløret på Instagram, at hun ikke kan have sex uden følelser - heller ikke selvom det gælder de voksenfilm, hun lever af. I går skrev hun desuden i en spørgerunde, at Tobias var det bedste sex, hun nogensinde havde haft. Der bliver da heller ikke lagt fingre (eller noget andet) imellem i beskrivelsen af videoerne inde på hjemmesiden. Her beskrives Fie og Tobias blandt andet som Danmarks frækkeste par.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min mest solgte video på OnlyFans

Forlod Tobias en kæreste for Fie?

På de sociale medier og sladdermediet Reddit går der dog hårdnakkede rygter om, at Tobias droppede en del der hjemme for at komme ned og arbejde sammen med Fie. Tobias skulle nemlig have haft en kæreste hjemme i Danmark, som ikke kunne acceptere, at han ville tage afsted. De rygter afviser Tobias.

- Det er en person, jeg har set fem gange. Jeg har set Fie flere gange end hende. Det er ikke bare fordi, jeg smutter fra et forhold, fordi noget mere spændende kommer. Det lyder så dramatisk, at jeg skulle have efterladt en kæreste grædende derhjemme. Jeg har efterladt en flirt for at leve livet og ikke sidde fast i hamsterhjulet, fastslår Tobias i sin spørgerunde.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Fie Laursen tjent på én måned på porno

Han tilføjer, at efter han så skriverierne på Reddit er endnu mere glad for, at han tog afsted, fordi han ikke vil have internetkrigere i sit liv.

Godkendt af Mateo

Flere af Fies følgere har spurgt ind til, om det ikke var tidligt, at Mateo møder Tobias, hvis de to er kærester. Men det mener Fie ikke, og hun fortæller, at Mateo er vild med sin nye ven.

LÆS OGSÅ: UHH: Rikke Gøransson bliver igen vært

- Han er virkelig god med børn. Mateo kan ikke få øjnene fra ham eller smilet væk. Han er selv far, så han har totalt forståelse for mom life, og vi hænger ud med Mateo hver dag.

Hun afviser dog, at Tobias sover hjemme hos eller sammen med hende og Mateo. Der sætter hun alligevel grænsen, da der tilsyneladende kun er plads til en mand i Fies seng. Derfor bor Tobias i Fies andet hus, mens han er i Spanien. Huset fortalte Fie Laursen for nylig, at hun havde lejet som et arbejdshus til sine voksenfilm.