Er det Simone, der er Boris' nye kærlighed?

Nu svarer Simone på nogle af de rygter, der florerer.

I 'Kollektivet' har der ikke været nogen tvivl om, at Simone og Boris var tæt på hinanden, og hun har ved flere lejligheder sovet inde på Boris' værelse. Alligevel har de to danset om den varme grød, og ingen af dem har villet sige andet end, at de er venner.

LÆS OGSÅ: Boris afslører: Det skete der mellem mig og Simone

Rygterne begyndte dog at florere, da det i går kom frem, at Boris har fundet kærligheden. Om en uge udkommer hans nye julesang, og den afslører nye detaljer om hans kærlighedsliv.

– Min julesang handler om, at jeg har haft svært ved at finde kærligheden. Men i år fandt jeg den et sted, hvor jeg ikke troede, den ville være. Det kommer man til at se i musikvideoen, hvor der er en speciel pige med, der er lidt sød, fortalte Boris i går til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

Efter den afsløring rejste det naturlige spørgsmål sig om, hvorvidt det måske var Simone, som Boris havde fundet som sin nye kærlighed. Derfor fik Simone da også spørgsmålet, om hun er kærester med Boris, da hun igangsatte en spørgerunde på sin Instagram-story, og her falder svaret prompte.

- Nej, jeg er ikke kærester med Boris, det er jeg sgu ikke, fastslår Simone.

Til gengæld afslører hun, at hendes forhold til ekskæresten Philip stadig er godt, og at de stadig snakker sammen og kommer rigtig fint ud af det med hinanden.

Simones CV indenfor reality-tv tæller nu både 'Paradise Hotel', 'Ex on the Beach' og 'Kollektivet', og hvorimod hun har været rigtig glad for at være med i Kollektivet, så fortæller hun i samme spørgerunde, at hun fandt 'Ex on the Beach' kedeligt.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os