Amalie & Peter, da de stadig var sammen (Foto: Lucas Sieber)
Amalie & Peter, da de stadig var sammen (Foto: Lucas Sieber)

Er Amalie og Peter sammen igen?

Noget kunne tyde på, 'Paradise Hotel'-parret igen har fundet hinanden.

En ny omgang af 'Forsidefruer' vender senere i år tilbage til tv-skærmene, og her kan der meget vel byde på en genforening mellem dansk realitys nok mest omtalte par til dato. Det viser den nye trailer for programmet, som TV3 netop har offentliggjort.

Her ser man nemlig Amalie Szigethy og Peter Birch sammen til fest, hvor der både bliver talt og danset tæt, og efterfølgende bliver Amalie grillet af de andre 'Forsidefruer', der blandt andet mener at vide, at Peter overnattede hos en nøgen Amalie.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov om bruddet: Amalie var mig utro med Peter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, at Amalie ikke heeeeelt har styr på forskellen mellem flyselskabet SAS og sygdommen SARS.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører spændende projekt

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’

Peter og Amalie har været meget igennem, siden de sammen deltog i 'Paradise Hotel'. De fandt hurtigt sammen, og siden fulgte en turbulent tid med vold, aborter og flere brud. Siden har der været stille omkring de to, selv om Amalie tidligere i år indrømmede over for Realityportalen.dk, at Peter stadig skriver til hende.

Peter er igen blevet single og har blandt andet jagtet kærligheden i 'Dagens mand', mens Amalie har fået en datter og for alvor har fundet sig tilpas i rollen som mor. Og spørgsmålet er som, om der for alvor er en genforening på vej for reality-parret.

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

Det kan du få svaret på, når 'Forsidefruer' vender tilbage senere i år, men indtil da kan du få et smugkig på sæsonen her:

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy taler ud om både Peter og Mikkel

LÆS OGSÅ: Amalie: Peter er mit livs kærlighed

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.