Amalie Szigethy (Foto: Anthon Unger)
Amalie Szigethy (Foto: Anthon Unger)

Er Amalie og Mikkel sammen igen?

Amalie vækker opsigt med et billede, hvor hun står tæt omslynget med Mikkel.

Der har mildest talt været både drama og iskold luft mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov, hvis kontakt stoppede, allerede før deres datter kom til verden i sommeren 2016.

Det var en fødsel, som Amalie ikke tillod Mikkel at være med til, og i tiden efter beskyldte reality-baben ham for blandt andet at være på stoffer, som førte til, at han måtte igennem statsforvaltningen og kæmpe en kamp for at få lov til at se sin datter.

LÆS OGSÅ: Christiane om bruddet med L.O.C.: Det er virkelig lang tid siden

Man skulle tro, at det med den fortid var umuligt at tilgive hinanden. Men da Amalie i forrige uge dukkede op til TV-Prisen, smed hun lidt af en bombe og sagde, at datteren Josephine var hjemme og blev passet af sin far. Hun sagde desuden, at han var en sød og kærlig far, og at deres samarbejde fungerede godt, så det var lidt af en kovending i forhold til tidligere.

Og nu er det da også helt tydeligt, at de to igen er ved at finde rytmen. I hvert fald er Amalie i disse dage rejst på skiferie til Østrig sammen med Mikkel, datteren Josephine og en flok fælles venner.

LÆS OGSÅ: Remee afslører Mathildes overraskende diæt

Her ser det ud til, at de nyder både pister, afterski og hinandens selskab, og senest har Amalie postet et billede på Instagram, hvor hun står helt tæt sammen med Mikkel, der har armene omkring hende. Det er meget længe siden, at Amalie har lagt et billede på de sociale medier, hvor hun er sammen med Mikkel. Og derfor vækker opslaget selvfølgelig en del opmærksomhed og spørgsmålet: Er de to mon på vej til at finde sammen igen?

LÆS OGSÅ: CHOK! Amalie er ikke længere velkommen i ‘Forsidefruer’

-  Vi prøver på at være nogle gode og festlige forældre for vores datter, forklarer en glad Amalie til Realityportalen.

Dog ser det ud til, at der er lidt mere et godt et godt forældre-teamwork imellem dem. Men om der er det, vil tiden vise.

Herunder kan du se Amalies opslag på Instagram.

 
View this post on Instagram
 

Mommy & daddy ❤️

A post shared by Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyprivat) on