Ensomme Anna: Oliver forstår mig ikke

Anna har det svært, efter hun er flyttet til Køge, og hun kan ikke tale med Oliver om problemerne.

Anna Seneca er ny boss i Viafree programmet 'Boss Ladies', som lige nu har premiere på Viafree og Viaplay. I programmet følger man fire selvstændige kvinder, der er boss på eget kontor. I afsnit tre fortæller Anna sin gode veninde Camilla Nederby, at hun savner sin gamle by Roskilde, efter hun er flyttet til Køge med kæresten Oliver.

- Jeg synes jo, at Køge er en hyggelig by, og jeg elsker at bo i den nye lejlighed sammen med Oliver, men jeg kan mærke, at jeg ikke føler den helt, ligesom jeg gør med Roskilde. Jeg mangler noget, og i nogle situationer kan jeg godt føle mig ensom af at bo i Køge, fortæller Anna i den nyeste sæson af 'Boss Ladies'.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver udsat for rygte om Gustav Salinas

Anna har det underligt med at sige højt, at hun føler sig ensom, og hun får en nederen følelse, når hun siger det, for hun ved ikke, om hun kan tillade sig at være ensom.

- Jeg bor sammen med en kæreste, og jeg er jo aldrig alene, fortæller Anna, der samtidig har svært ved at tale med Oliver om problemet, selvom de normalt taler om alt.

LÆS OGSÅ: AV! Det blev Christels sidste ord til Teitur

- Jeg er sikker på, at Oliver ikke føler sig ensom, jeg tror ikke, at han kender til den følelse. Så hvis han spørger, om der er noget galt, så orker jeg ikke engang at dele det, fordi enten forstår han det ikke, og ellers er der ingen handling ud fra det, så det er virkelig svært, fortæller Anna i programmet.

Se klippet herunder, hvor Anna og Camilla taler om ensomhed og se hele afsnittet på Viafree og Viaplay.

LÆS OGSÅ: SE DATOEN: ‘Forsidefruer’ er tilbage

'

LÆS OGSÅ: 'Den vildeste danser'-deltagere stemt ud af publikum: Nu vender de stærkt tilbage