Enige eksperter: Nu er det slut i 'Vild med dans'

Bet25 og Danske Spil er enige om, hvem der må forlade 'Vild med dans' i aften.

Bookmakerne har ikke været helt skarpe, når de i denne sæson har forsøgt at gætte den udstemte i 'Vild med dans'. Flere gange er de blevet overraskede over, at deres storfavorit til at ryge ud alligevel fik lov til at blive i konkurrencen, og spørgsmålet er, om de fredag aften igen bliver snydt.

Både Bet25 og Danske Spil er helt enige omkring, hvem der i aften må forlade 'Vild med dans'. De peger begge på Michael Maze som favorit lige foran Oscar Bjerrehuus.

- Michael Maze og dansepartner Mie Moltke overlevede med næb og klør i sidste uge, og spørgsmålet er, om de kan blive ved med snige sig videre. Det var anden gang på tre uger, at parret havnede i den berygtede omdans, og rent statistisk plejer det at være ensbetydende med et exit i konkurrencen. Derfor er de også vores største favorit til at ryge ud fredag aften, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-vært scorer rolle i stor film

Den vurdering møder enighed fra Danske Spil, der også har parret som favoritter til at ryge ud til 2,00.

- Vi har Michael Maze og Mie Moltke som vores favoritter til at blive stemt ud i denne uge til odds 2,00. Det har vi, fordi parret er gået lidt i stå i deres udvikling. De får samme point af dommeren uge for uge, og oveni var parret i omdans i sidste uge, hvilket altid er et faretegn, siger oddssætter Mathias Reimer Larsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Lige efter dem har vi Oscar Bjerrehuus og Asta Björk til odds 3,00 til at blive stemt ud. De undgik omdans i sidste uge, men har været det før. Selvom Oscar Bjerrehuus udvikler sig, går det ikke så stærkt som hos mange af de andre par, så de er i større fare end andre, siger han.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mads Vad vender tilbage i ‘Vild med dans’

Bet25 vurderer også, at dét par har store chancer for at ryge ud fredag aften. Derfor giver de også det næstlaveste odds på Oscar Bjerrehuus og Asta Björk.

- Vi har en klar forventning om, at Oscar Bjerrehuus og Asta Björk må ud i en omdans for at redde livet i fredagens liveshow. Her bliver seernes stemmer afgørende, og vi tror ikke, at der er så mange, der har et forhold til dem. Og det kan meget vel blive udslagsgivende for, om årets yngste par i 'Vild med dans' fortsætter i konkurrencen, udtaler Morten Olsen.

Du kan se, om Bet25 og Danske Spil får ret, når TV 2 sender 'Vild med dans' i aften klokken 20:00.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjernens store lykke: Vi skal giftes