Philip May og Simone Hvenegaard (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)
Philip May og Simone Hvenegaard (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)

Endnu en udfordring: Vilmars svære start på livet

Den dramatiske start på livet har sat sine spor hos både mor og søn, og nu har de mødt endnu en udfordring.

Den 22. december blev Philip May og Simone Hvenegaard forældre til lille Vilmar, men fødslen var desværre ikke uden komplikationer. Den dramatiske start på livet har sat sig både mentalt og fysisk på mor og søn, da Vilmar havde smerter i nakke og ryg og generelt var utryg ved berøring.

I dag er kontakten mellem mor og søn god, og den lille fyr har vænnet sig til Simones berøring. Desværre er der dog kommet en ny forhindring, som den nybagte familie skal overkomme. Vilmar har fået forstoppelse på grund af modermælkserstatning.

- Vilmar har ikke haft en nem start på livet. Oven i forløbet med kiropraktor, fysioterapeut og ammevejleder, så har du også forstoppelse, lille skat, skriver Simone på Instagram.

LÆS OGSÅ: Simones dramatiske fødsel: Han trak ikke vejret

Den nymagte mor er frustreret over den modstand, hendes lille søn skal møde så tidligt i livet, og hun ved ikke, hvad hun skal gøre.

- Jeg har aldrig følt mig så magtesløs. Før jeg blev mor tænkte jeg, at jeg havde bare max styr på det hele, men nej. Uanset hvor meget erfaring og viden jeg har, så er der gået en klap ned, og pludselig er det mit eget barn, jeg står med, skriver hun.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

Håber, at børnelægen kan hjælpe

Simone og Philip har været ved læge og vagtlæge for at søge hjælp til at få bugt med Vilmars forstoppelse, men selvom de har prøvet alle anbefalede metoder, har det fortsat ingen effekt. Derfor har de nu kontaktet en børnelæge.

- Så håber vi, at vi kan få den 'prop' ud snart, så du ikke længere skal bruge din energi hver eneste dag på at have så ondt, skriver Simone.

LÆS OGSÅ: Amanda afslører oplevelser: Derfor er jeg helt ovre Nicklaes nu

Selvom realitybaben har mødt en del forhindringer i den første fase af moderskabet, så er der én ting, som hun slet ikke er i tvivl om.

- Jeg ved, at jeg er den bedste mor for dig, Vilmar. En masse kærlighed og omsorg. Det har været det hårdeste nogensinde, men jeg elsker at være din mor, Vilmar, lyder det kærligt fra hende.

LÆS OGSÅ: Stor redningsaktion i Lene Beiers have

Se opslaget herunder, hvor Simone sætter ord på Vilmars svære start på livet

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af @simonehvenegaard 

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Sådan har Jonas det med Elisabeth i dag