Michelle  og Kasper fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Michelle og Kasper fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

Endnu en realitybabe får program om sine bryster

Det kommende program følger dog en ganske anden formel, end de mange forudgående programmer.

For lidt over et år siden kom 'Fies bryster' på Viafree, hvor seerne kom med helt tæt på både før, under og efter Fie Laursens meget omtalte brystoperation. Programmet blev da også en succes, og allerede da operationen blev livestreamet på både Instagram og nettet forud for programmet, fulgte omtrent 200.000 mennesker med.

Her først i maj bød Viafree så på endnu en omgang med realitybabes, der får lavet bryster. I enkelte afsnit af programmet 'Mit Paradiso Liv' kunne vi nemlig følge 'Paradise Hotel'-deltageren Cecilie, der fulgte sin drøm om at få opereret sig en svulmende barm.

LÆS OGSÅ: Linses bryster skal genbruges

Senere på samme måned var Viafree allerede på banen igen med det tilsyneladende vindende koncept. Her kom nemlig programmet 'Mig og mine nye bryster', der fulgte 'Love Island'-Ida fra de indledende overvejelser omkring operationen til de sidste kontroltjek af de ømme, men forstørrede bryster.

Og nu er endnu en realitybabe klar til at lade sine bryster operere for rullende kameraer.

LÆS OGSÅ: Håndboldstjerne forlader højgravid kone

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor kanal 4-baben Julie er i Tyrkiet for at få lavet både numse og bryster

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til Geggo og Cengiz’ bryllup

Michelles problembryster

Michelle Vind fra 'Ex on the Beach' sæson 1 afslører nemlig, at hun nu bliver den næste i rækken til at få et program om sine bryster og de operationer, hun vil underlægge dem.

Men som i 'Fies bryster', 'Mit Paradiso Liv'-afsnittene 'Cecilies brystdøm' vol. 1 og 2, samt 'Mig og mine nye bryster', er det denne gang ikke en brystforstørrelse, der er tale om.

- Jeg skal have mine gamle implantater ud på grund af, at de er lagt forkert, og det giver mig voldsomme smerter. Derefter skal jeg have et brystløft og så nye, mindre implantater ind. Det skulle hjælpe mine problemer, som både er smerter og kapseldannelse (når kroppen danner en hård skål om implantatet, red.), fortæller Michelle, der lover, at seerne af det kommende program vil være med hele vejen i forløbet.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

Derudover er en anden forskel, at Michelles program ikke - som de tre førnævnte - er sponsoreret af det danske privathospital AK Nygart. Michelle har i stedet lavet programaftalen med klinikken Beauty trips, der arrangerer plastikoperationer i Tyrkiet. Programmet følger derfor også Michelles rejse til Tyrkiet, hvor hun skal opereres af Dr. Kamran Efendioglu.

- Jeg har længe gået med ekstreme smerter i mine bryster, så voldsomme at jeg har haft svært ved at passe mit arbejde. Da operationen er meget kompliceret, har det også været svært at finde nogen, der vil prøve at “redde” mine bryster. Men efter en god snak med Beauty trips, sagde de ja og tilbød mig at være med i det her program. Jeg sagde selvfølgelig ja af dyb taknemmelighed, og fordi jeg gerne vil vise andre med problembryster, hvor de kunne søge hen, forklarer Michelle.

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’

På rejsen kommer hun også til at få selskab af sin 'Ex on the Beach'-kæreste Kasper Klausen, så ham kommer seerne også til at få et gensyn med.

- Det er rart, at han er ved min side, da jeg skal opereres i Istanbul. Så det giver en vis tryghed, han er der, fortæller Michelle.

Desværre må Michelle ikke afsløre for meget om programmet endnu, men om to uger skal operationen fuldføres, så optagelserne er allerede så småt gået igang.

LÆS OGSÅ: Utroskab, løgne og hævn: Vildt drama mellem ‘EOTB’-stjerner

'Fies bryster'-klippet herunder viser, da Sasha Klæstrup sendte Fie Laursens skrækkelige billeder af sine bryster

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift