Fie Laursen og Frederik fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Fie Laursen og Frederik fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

Endnu en 'Ex on the Beach'-babe har været sammen med Frederik

Frederik vælter sig tilsyneladende i damer, men Fie er ikke imponeret.

Det kan være svært at holde styr på, hvem der er sammen med hvem, når det kommer til 'Ex on the Beach', og nu er forvirringen blevet endnu større, Fie Laursen afslører på sin Instagram, at endnu en af hendes veninder fra programmet har været sammen med hendes eks. Det skete under en spørgerunde på Fies story mandag.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

- Hvordan har du det med Tabita, efter hun har været sammen med Frederik?, lød spørgsmålet, hvortil Fie svarede:

- Fake bitches over alt. Jeg er røv ligeglad med den pige, hun er fake ass. Desuden har Frederik slutshamet hende og sagt, at alle kan kneppe hende, så vildt sjovt han selv skulle dyppe den.

Fie mener, at Tabita og Frederik både var sammen, imens Fie og Frederik var kærester og efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Frederik deler sit syn på at se sin daværende kæreste Fie have sex på tv

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-hunks med i stort tv-program

Tabita: De var ikke kærester

Tabita har dog svært ved at se, hvorfor hun skulle være fake, selvom hun indrømmer, at hun har været sammen med Frederik, og at hun fortryder det.

Tabita fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen).
Tabita fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen).

- Jeg har aldrig været veninder med Fie, da vi stort set kun har snakket til events, da vi kom hjem fra ex. Hun er en "bekendt" for mig. Desuden har hun heller ikke været særlig sød mod mig, efter vi kom hjem, hvilket er grunden til, jeg aldrig kunne se hende som en veninde, og det gider jeg ikke komme ind på, for jeg gider ingen mudderkastning. Men det skal siges, det har aldrig været for at tage hævn. Han var/er single, og det er jeg også. Jeg var dum og naiv, men det er selvfølgelig en nederen følelse, man står tilbage med, skriver Tabita i et opslag på sin Instastory og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk brud: ‘EOTB’-Frederik er flyttet hjem til sine forældre

- Jeg har ikke lyst til at snakke grimt om nogen, for jeg vil gerne vise mig fra den bedste side nu. Jeg var ærlig og fortæller hende det dagen efter, det skete, så hun ikke skulle høre det fra andre, og derfor har jeg ren samvittighed. Men jeg er selvfølgelig træt af, at det er sket, og at hun har så meget brug for at fortælle hele verden om hendes og andres privatliv, når man egentlig prøver at føre en stille og rolig dialog med hende.

Ligeglad med Fie

Tabita skriver på sin Instastory, at hun ikke vil lave flere opslag omkring Frederik og Fie, men hun vil gerne uddybe overfor Realityportalen.

- Jeg var sammen med ham efter Distortion, og jeg fortryder det ikke, men jeg var da ret dum og naiv at være sammen med ham, men er ikke ked af det overfor Fie, vi har næsten ikke snakket efter ex, så jeg har jo ikke noget at skulle bevise eller have dårlig samvittighed overfor hende, fastslår Tabita og afslører, at hun fik støtte af en anden 'Ex on the Beach'-babe:

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter

- Jeg var virkelig i tvivl om, om jeg skulle være sammen med ham og følte, jeg stod i et kæmpe dilemma, og så snakkede jeg med Cecilie Harder om det, og hun sagde, hun syntes, jeg bare skulle gøre, hvad jeg følte for, så længe jeg var ærlig overfor Fie og sige det, hvilket jeg jo så gjorde dagen efter, vi havde været sammen.  Jeg er ret ligeglad med at Fie snakker om det på sin Instagram, det er sådan hun er, og det hun lever på, så hvorfor skulle det røre mig. Jeg følte dog stadig, mine følgere skulle have den sande historie om, hvad der skete, mere havde jeg ikke at sige til det

Tabita fastslår altså, at det først skete, efter Fie og Frederik slog op, men Fie mener på sin Story, at Tabita og Frederik både har haft sex, inden de slog op og efter. Hovedpersonen selv er helt tavs, når det kommer til dramaet mellem de to piger med ham selv i midten.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste