Foto: Kanal4
Foto: Kanal4

ENDELIG! 'Topmodel'-Malou siger ja til date med Joachim Wichmann

Efter en masse online-flirteri mødes Joachim og Malou ansigt til ansigt og aftaler en date.

Reality-deltageren Joachim Wichmann fra 'De 3 Wichmanns' blev meget oprevet, da 'Topmodel'-deltageren Malou Jeppson røg ud allerede efter første afsnit af programmet.

Han har efterfølgende flirtet med Malou over de sociale medier, og nu har de endelig mødt hinanden.

- Malou har aldrig prøvet at blive antastet på web-tv før, og det er sådan, som jeg opererer, forklarer Joachim til Kanal4.

- Jeg var lidt i chok i starten faktisk. Jeg tænkte, at det var meget sjovt, at han lige havde kommenteret på det. Men da han så skrev, så tænkte jeg bare, 'whaat', rimelig friskt, at han skrev, siger Malou efter oplevelsen.

LÆS OGSÅ: Wichmann vild med ‘Topmodel’-deltager

'Fuck Uffe'

Da Joachim endelig møder Malou, pointerer han da også igen overfor hende, hvorfor han er så utilfreds med, at hun røg ud af 'Topmodel'.

- Da Malou hun træder ind på scenen i 'Topmodel', der tænker jeg med det samme; der er et talent! Det hele spillede bare. Og det kunne Uffe ikke se, og det synes jeg er en kæmpe fejl, siger Joachim og tilføjer:

- Og jeg vil derfor godt sige "fuck Uffe". Den er lidt hård, men jeg synes, at det er urimeligt, at sådan en smuk pige ikke er med i finalen.

LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-Julia: Jeg vil ikke have pandehår

'Vil du med på date?'

Joachim afslutter mødet med Malou med at spørge, om hun vil med ham på date. Hun har nemlig givet ham lysten til at lære noget helt særligt.

- Jeg kunne håbe på, at vi kunne tage en kaffe på et tidspunkt. Jeg drikker ikke kaffe overhovedet, men du gav mig lyst til at lære at drikke kaffe, fordi du er så smuk, afslører Joachim, som har heldet med sig.

- Jeg vil mega gerne lære dig at drikke kaffe, svarer Malou.

Se videoen, hvor Joachim møder Malou, nedenfor:

Se også galleriet øverst i artiklen.

Følg med i 'Topmodel' i aften klokken 20:00 og 'De 3 Wichmanns' klokken 21:25 på Kanal 4

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Topmodel’-deltager med i ‘Bikini Island’

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.