ENDELIG TILBAGE: Flere par tester deres forhold i 'Singletown'

Hvis du kan lide drama og troskabstest, så skal du se med, når 'Singletown' er tilbage.

Sidste år lancerede discovery+ en ny stor satsning til deres efterhånden store kartotek af reality-programmer. Programmet 'Singletown', hvor unge par tester deres parforhold blev en stor succes, og derfor har discovery+ valgt at lave en sæson 2.

Lige nu er flere par i gang med at teste deres parforhold i to identiske lejligheder i København, da optagelserne til sæson 2 af 'Singletown' er i fuld gang. Der går derfor ikke lang tid, før man igen kan følge både kendte og nye par i kampen for kærligheden.

LÆS OGSÅ: WOW! Sidsel og Simon sagde nej til 'Singletown' trods VANVITTIGT beløb

Hver uge skal parrene i enighed beslutte, om de vil hjem sammen, eller om de fortsat vil blive i lejligheden for at teste forholdet.

Sidste sæson deltog de kendte par Christel og Teitur (begge fra Paradise), Melina og Lenny (paradise), Mike (Paradise) og Freja samt Naja (Ex on the beach) og Amil. Ingen af de fire par er sammen i dag. Naja og Amil samt Lenny og Melina slog op kort efter programmet, hvorimod Mike og Fraja blev forlovet i programmet, men har for nylig fundet ud af, at det ikke skulle være dem. Christel og Teitur gik fra hinanden til sidste kærlighedstest i 'Singletown', men Christel fik Teitur overtalt til at vælge hende - kærligheden holdte dog ikke, og i dag er de to blot venner.

Hvem der er det nye cast, og hvornår programmet, har premiere har discovery+ endnu ikke offentliggjort.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie er igen single

LÆS OGSÅ: 'Singletown'-babe forvandlet efter bare én uge