'Paradise Hotel' sæson 16 blev sendt tilbage i starten af året (Foto: TV3)
'Paradise Hotel' sæson 16 blev sendt tilbage i starten af året (Foto: TV3)

ENDELIG: Er du klar til den nye sæson 'Paradise Hotel'?

Allerede nu er det ved at blive lagt fast, hvem der som de næste skal tjekke ind på hotellet i Mexico.

Der er godt nyt til alle 'Paradise Hotel'-fans, for med TV 3's åbning for casting til reality-programmet står det klart, at endnu en sæson er på vej. Dermed er der udsigt til turkistblåt hav og fest hver eneste aften - hvad enten det skal ske som seer eller deltager.

I første omgang skal de nye paradisoer til 'Paradise Hotel' sæson 17 findes, og hvis du går rundt med en drøm i maven om et ophold på det farvestrålende hotel, så er chancen der nu. Og det kræver ikke så meget at tilmelde sig det populære reality-program.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

Kriterierne for at deltage kan man finde på 'Paradise Hotel's Instagram-profil, hvor man også finder linket til at sende sin ansøgning afsted.

- Kan du vinde Paradise Hotel? Paradise Hotel søger deltagere. Er du single, fyldt 18 år og klar på dit livs oplevelse under Mexicos varme himmelstrøg med solskin, pool, drinks og fest – så tilmeld dig her.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Gravide Sofie Linde trækker op i kjolen

Værtinden på 'Paradise'

Med 2020's coronapandemi og mange restriktioner kunne man tvivle på, om en omgang 'Paradise' i den nærmeste fremtid overhovedet var mulig, og i så fald om det kunne lade sig gøre at producere programmet i udlandet. Men med casting-opslaget ligger det altså fast, at programmet som sædvanlig bliver i Mexico.

Det lyder til, at vi for gang nummer 14 skal se den smukke Rikke Gøransson i rollen som værtinde.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico 

Tilbage i februar gav hun til Realityportalen udtryk for, at hun var klar til at være vært på endnu en sæson. Grunden til det er den foregående sæson, som blev sendt i begyndelsen af året. Den ændrede hendes holdning til, om hun endnu engang vil være vært.

- Deltagerne i årets 'Paradise' er for fede, jeg elsker dem, og jeg er så stolt af den her sæson. Så hvis det står til mig, så skal vi lave mere, sagde Rikke Gøransson om sæson 16.

Hvornår den nye sæson vil blive sendt, har TV3 endnu ikke oplyst.

Her kan du tilmelde dig. 

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg kom op at slås med min mand