Endegyldigt farvel: Nu går Lasse Rimmer i terapi

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer er ikke længere et par.

Komiker og tv-vært Lasse Rimmer, 50, blev skilt fra sin hustru Line Hoffmeyer, 28, i sommeren 2021, men allerede i februar 2022 blev det offentligt, at de igen var et par, og selvom de for nylig er flyttet sammen, og Line har opsagt sin lejlighed, så blev det ikke til det lykkelige forhold, de havde håbet på, for nu er de endegyldigt gået fra hinanden, det bekræfter de begge på deres sociale medier.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: Jagter ny partner

Bruddet skyldes ikke almindelige uoverensstemmelser, men er af lidt mere alvorlig karakter.

- Jeg har ikke gennemskuet, hvor meget vrede, jeg åbenbart bærer på, og hvor pludseligt den kan koge over, så jeg håndterer den på en måde, så jeg ikke genkender mig selv eller bryder mig om, hvad jeg åbenbart rummer, skriver Lasse i et opslag på Instagram, og Line fortæller Ligeledes om Lasses vrede.

- Lasses og mit forhold er desværre endegyldigt forbi. Lasse har nogle udfordringer med vredeshåndtering, og hvor meget jeg end holder ag ham, kan jeg ikke tage del i løsningen af dem, fortæller Line og slår fast, at Lasse ikke har slået hende.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde stavnsbundet til Langeland: De griner af os

Lasse fortæller, at han er startet i terapi for at få styr på sin vrede.

- En kærlighedspartner skal gøre ens liv bedre, tryggere, større. Ikke mere ængsteligt og utrygt. Jeg er i gang med at arbejde med mit temperament med blandt andet intensiv terapi, skriver Lasse, der ligesom Line ikke mener, at forholdet denne gang kan reddes.

- Det er jeg uendeligt ked af, for det er mit og alene mit ansvar og min beslutning, at vores forhold, som har rummet så meget godt, nu er gået endegyldigt i stykker, skriver Lasse.

LÆS OGSÅ: Ibi om TV 2-program: Sådan sikrer vi os, at publikum ikke sladrer

Line ærgrer sig over, hun opsagde sin lejlighed, og er indtil videre flyttet ind hos sin mor for at få ro på.