En måned efter fødslen: Nu kan Princess Natascha endelig gå på barsel

'De unge mødre'-deltageren har taget næste skridt i kampen for sin uddannelse.

Det er en lykkelig og veltilfreds Princess Natascha Ellen Linea Kaup, der nu kan gå på barsel med god samvittighed. Torsdag bestod 'De unge mødre'-deltageren nemlig sin eksamen, og hun kan nu juble over at være færdig med grundforløbet på sosu-uddannelsen.

- Det er dejligt. Det har været hårdt, og jeg har manglet søvn, men jeg gjorde det. Jeg er rigtig glad. Så langt, så godt, siger Princess Natascha, der nu er gået på barsel, efter hun i starten af året blev mor til sit tredje barn.

Den unge mor valgte at udskyde sin barsel en måned, så hun kunne færdiggøre grundforløbet inden. Hun havde dog ikke forventet, at hun skulle stå som alenemor til tre i tiden op til eksamen, men da faren til den yngste søn, den tidligere 'De unge mødre'-deltager David Bertelsen, droppede alt kontakt til Princess Natascha, fordi han havde en anden kæreste, måtte hun stå alene med det hele.

- Jeg må indrømme, at jeg er meget overrasket over mig selv. Jeg havde selvfølgelig håbet, at jeg kunne klare det, men jeg troede ikke helt på det. Men jeg gjorde det, og det er jeg stolt af.

LÆS OGSÅ: Ung mor er flyttet sammen med kæresten: Vi elsker det alle!

LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle om sine politiske mærkesager.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om fødslen: Derfor fødte jeg på hospitalet

Afslapning og ny bog

Nu venter der Princess Natascha en velfortjent barsel. Efter planen skal hun starte på hovedforløbet til februar 2020, men det er ikke sikkert, at 'De unge mødre'-deltageren skal gå så længe på barsel.

- Jeg overvejer at starte med nogle HF-enkeltfag på fjernstudie omkring august. Det er ikke noget, jeg har brug for til hovedforløbet, men det skader ikke at blive lidt klogere og bedre forberedt, siger den unge mor, der blandt andet overvejer at tage et fag som psykologi.

Mens hun ikke med sikkerhed ved, hvad der skal ske før februar 2020, så ved hun, hvad de næste seks måneder skal gå med.

- Jeg skal først bare slappe af og nyde det hele. Men jeg tænker også, at jeg så småt vil gå i gang med min næste bog (der blandt andet handler om Lias tvangsfjernelse og kampen for at få datteren hjem igen, red.). Jeg ved endnu ikke, hvornår den udkommer, men det bliver ikke snart. Jeg har kun skrevet ét kapitel på den indtil videre.

- Der er rigtig meget arbejde, for jeg skal gå gennem mange sagsakter, og jeg skal finde ud af, hvad jeg vil bruge, og hvad der kan undværes. Men det vil jeg starte på, når Miso sover og sådan noget, siger Princess Natascha, der forventer, at bogen kommer på gaden i løbet af 2020.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Miso har det godt

I mandags kunne sønnen Miso fejre sin første måned som en del af verden. Og den lille dreng har det rigtig godt, fortæller Princess Natascha.

- Han vokser, spiser og sover, så det er jo, som han skal. Han virker til at have det rigtig godt, og han er ikke rigtig utilfreds med noget. Han er begyndt at smile, hvilket er lidt tidligt, men det er dejligt, siger den unge mor, der også tror, at sønnen vokser, som han skal.

- Sundhedsplejersken kommer i næste uge, og så får jeg svar på, hvor stor han er blevet. Jeg har testet lidt selv med en normal vægt, hvor jeg først har vejet mig selv og bagefter med ham, og det virker til, at han har taget omkring 800 gram på. Men det er selvfølgelig ikke præcist. Men jeg kan se, at han ikke længere svømmer i størrelse 56-tøj, som han gjorde, da han blev født, så han er i hvert fald vokset, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen

LÆS OGSÅ: CHOK: Nadia Shila frygter hjertefejl hos ufødt barn