Emilie Hoffmann deler hudløst ærlige billeder: Ret ked af det

Emilie ser skøn ud, men der er noget, hun ikke selv kan lide at se.

Den tidligere 'Ex on the Beach'-deltager Emilie Hoffmann har delt nogle hudløst ærlige billeder af sig selv på Instagram, hvilket hun blandt andet har gjort for at vise, at alt ikke er perfekt, selvom det kan se sådan ud.

LÆS OGSÅ: Lise Nørgaard er død

Emilie er en utrolig smuk kvinde med en meget flot, veltrænet krop, men kigger man tæt på lider Emilie af akne, hvilket hun har det svært med.

- Jeg er virkelig en presset dame pt. sådan lidt all round, og én af tingene er min hud. Pisse, lorte, irriterende hud. But what to do? Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke pakker mig selv lidt ind i min dagligdag (det er selvfølgelig også vinter, men jeg hopper ikke lige i den mest nedringede bluse i min fritid pt.), skriver Emilie i opslaget på Instagram og fortsætter:

- Jeg er dog også den type, som heller ikke har lyst til at ligge under for noget. Og jeg prøver også bare at være i det og “owne” det på bedste vis. Men sandheden er bare, at det faktisk gør mig ret ked af at se.

LÆS OGSÅ: Jason Watt og Majbrit skal skilles

Håber på ny behandling

Emilie har tidligere været i behandling for akne, og hun orker næsten ikke en ny behandling, men det er vejen frem.

- Lige nu håber jeg bare at kunne få en tid til en dermatolog den 16. januar og komme i behandling igen.

LÆS OGSÅ: Husker du Caroline Godrim fra 'Ex on the beach'? Ikke til at kende

Emilie laver opslaget for at belyse emnet.

- Jeg er ikke alene om akne, og jeg synes heller ikke, det skal poleres væk, fordi det er så normalt. Og en 100% clean hud er måske blevet redigeret, har make-up på, eller også har man bare vundet i hud-lotteriet, slutter Emilie.

LÆS OGSÅ: Mobning til ‘Stjerne Boksning’: Emilie Hoffmann hjalp Christel

Se billederne herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af EMILIE HOFFMANN (@hoff_emilie)