Emili Sindlev afslører alt: Psykisk vold og utroskab

I fire år levede Emili Sindlev i et kontrolleret forhold. Hun mistede sig selv så meget, at hun sagde til sin daværende kæreste, at det var okay, hvis han var utro, bare han ikke forlod hende. Det hele fortæller hun om i podcasten '112 for knuste hjerter'.

Den 25-årige stylist og influencer Emili Sindlev har én gang i sit liv oplevet at få sit hjerte knust godt og grundigt. Det gjorde hun, da et tidligere forhold efter fire turbulente år sluttede. Det var ham, der gik fra hende, efter han havde beskyldt hende for at være utro, selvom det var ham, der havde kysset med en anden.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'X Factor'-dommer er blevet single

Emili var ulykkelig det meste af tiden i forholdet og blev mere og mere nedbrudt. Alligevel kunne hun ikke få sig selv til at slå op.

- Det var fysisk umuligt for mig. Fysisk umuligt. Det var ikke en mulighed. Muligheden var ikke, at jeg slog op med ham. For hvis der var nogen, der slog op, så var det ham. Han styrede og bestemte alt. Det var hans venner, det var hans familie. Det var hans præmisser, lige meget hvad, hvornår, hvordan. Jeg lavede ikke en aftale uden at spørge ham om lov først, og hvad han skulle, for jeg vidste, at hvis jeg ikke havde hans schedule i hovedet først, så ville jeg ikke se ham i løbet af ugen. Så alt var ham først, og han var sindssygt egoistisk, fortæller hun i podcasten '112 for knuste hjerter'.

- Det var et psykisk voldeligt forhold. Jeg var meget, meget undertrykt, siger Emili.

I løbet af forholdet mistede hun sig selv, og til sidst var hun derude, hvor hun sagde til sin kæreste, at det var okay, hvis han er hende utro, bare han ikke forlod hende.

LÆS OGSÅ: Tina Lund i vildrede: Hvorfor dropper de 'Forsidefruer'?

Emili Sindlev mødte sin daværende kæreste i gymnasiet til en fest, og hun blev hurtig fuldstændig forelsket i ham. Derfor købte hun en billet og tog afsted på Roskilde Festival bare fordi, hun vidste, han var der. Derfra gik der dog et helt år, før de blev kærester.

Beskyldt for utroskab

Udadtil var de et cool par, men i virkeligheden havde de intet sammen, og Emili var ked af det hver eneste dag. Forholdet begyndte at blive dårligt, da hendes kæreste dengang begyndte at blive mere og mere kontrollerende og jaloux, og det endte med, at Emili løj om forholdet til sin familie og venner for at dække over, hvor dårligt det stod til.

LÆS OGSÅ: Christiane viser ringen frem: Skal giftes

Det endte med, at kæresten forlod Emili, efter han havde beskyldt hende for at være i seng med en anden. Han forklarede, at han ikke kunne være sammen med hende, når folk troede, hun havde været ham utro.

I dag er Instagram-stjernen godt videre og lykkelig sammen med sin kæreste, Mads Emil Møller, som hun også laver realityprogrammet 'Emili & Mads Emil' sammen med. Derudover er Emili Sindlev også kendt fra 'Vild med dans', hvor hun sammen med Mads Vad nåede hele vejen til semifinalen i 2020.

LÆS OGSÅ: WOW: Kylie Jenner skifter navn