Emili afslører kæresten: Jeg er i chok!

Kom tæt på Danmarks hotte modepar.

I den helt nye reality-serie 'Emili & Mads Emil' kommer man lige fra begyndelsen tæt på kæresteparret, der må være blandt Danmarks største modepar og influencere. Allerede i første afsnit lægger 25-årige Emili Sindlev nogle sandheder på bordet, når det gælder Mads Emil.

LÆS OGSÅ: Hed flirt i 'Robinson Ekspeditionen': Hun er røvhamrende lækker

- Jeg ved ikke, om jeg nogensinde havde troet, at jeg skulle finde en kæreste, der har mere, end jeg selv har. Jeg havde ikke troet, at der var en mand nogensinde, der ville have mere tøj, end jeg selv ville, siger en målløs Emili om kæresten, der er tidligere redaktør på magasinerne ‘Cover Man’ og ‘Dossier'.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Mads Vad og Michelle Kristensen fortæller om deres første møde som partnere i 'Vild med dans'...

I 'Emili & Mads Emil' kan man se, hvordan hun åbner den ene skuffe efter den anden, der er tæt pakket med hundredvis af t-shirts.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-babe er blevet gift

- Jeg er i chok! Det er jo sindssygt, udbryder hun.

Mads Emil selv forklarer det med, at at han tilfældigvis har mange t-shirts. På den anden side i deres walk-in closet hænger der dog næsten lige så mange jakker og frakker.

- Jeg har mødt min overmand, griner Emili.

LÆS OGSÅ: Tina Lund tager hårdt valg: Min far siger, jeg begår en fejl

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på discovery+.