Emil Olsen om det nye koncept: Vi dropper den typiske 'Paradise'-deltager

Det populære reality-program har rystet posen til stor begejstring for værten Emil Olsen.

Lige om lidt lukker værterne Olivia Salo og Emil Olsen dørene op for et nyt luksuriøst hotel i Mexico. I denne sæson skal nye tiltag gøre op med den gamle stereotype 'Paradise'-deltager og i stedet for imødekomme og omfavne den tid, vi lever i.

LÆS OGSÅ: HELE CASTET: Disse singler tjekker ind løbende på ‘Paradise'

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Olivia Salo og Emil Olsen fortæller om en dag som vært på 'Paradise'.

- Hvis man tænker 'Paradise'-deltager, så har man allerede et typisk billede af, hvordan vedkommende ser ud. Nu er det vigtigt, at vi dropper den førhen typiske 'Paradise'-deltager. Fordi man er på Paradise, betyder det ikke, at man er på en specifik måde, fortæller Emil, som er stolt over, at kunne være med til at rykke op i normerne.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Paradise'-par er blevet forlovet

- Det er fedt, at se programmet udvikle sig. Jeg har set 'Paradise' så lang tid, jeg kan huske, og at se det og være en del af det, at kunne sætte fart i den her nye bevægelse er jo kæmpe stort, fortæller den 27-årig 'Paradise'-vært.

"Velkommen til 2022"

- Det er vigtig for os som værter, hele produktionen på 'Paradise' og generelt også bare nutiden, at vi ser, hvor mange forskellige mennesker, der er. Derfor er det meget vigtigt, at man skal kunne være på 'Paradise' ligegyldig seksualitet, etnicitet, kønsidentitet, størrelse whatever, fortæller Emil Olsen, som for anden gang er vært på 'Paradise' sammen med Olivia Salo.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

Ifølge Emil er 'Paradise' det største reality-program Danmark, og derfor er det specielt vigtigt, at det følger med tiden.

- Vi er ikke i gang med at opfinde den dybe tallerken. Vi giver bare folk en stemme, som der ikke førhen har været, og det synes jeg er ret vigtigt, for velkommen til 2022, det er sådan, vi lever i dag, afslutter Emil, som synes det er fantastisk at være vært på 'Paradise' specielt efter de nye tiltag.

LÆS OGSÅ: Jeppe om Sarahs exit: Jeg blev glad

Det nye 'Paradise' har premiere tirsdag den 24. maj. Som altid kan programmet streames på Viaplay.