Emil og Olivia fortæller: Sådan er livet som vært på 'Paradise'

Der er ingen tvivl om, at Emil og Olivia får god behandling og forplejning, når de er i aktion som 'Paradise'-værter i Mexico.

- Jeg vågner med udsigt ud til Stillehavet i en lille bungalow lige ud til Stillehavet. Så henter jeg mig en kop kaffe og ligger og soler mig en hel dag. Og hvis der er nogen gode bølger ude foran, så tager jeg mit surfbræt og surfer, sådan beskriver Olivia Salo en typisk dag på jobbet som 'Paradise'-vært.

LÆS OGSÅ: Vennerne om Sidney Lee: Han ville gerne ud af det

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Emil og Olivia fortæller om deres forhold til hinanden.

Emil Olsens beskrivelse er ikke meget værre:

- Jeg står op og går ned og spiser morgenmad. Jeg lægger ikke skjul på, at jeg spiser pandekager med Nutella hver morgen - og en kop kaffe, fortæller Emil, som også gerne tager et par timer på stranden for at finde ro.

LÆS OGSÅ: HELE CASTET: Disse singler tjekker ind løbende på ‘Paradise’

Det kan lyde som et ægte paradis, når Olivia og Emil beskriver livet som 'Paradise'-værter i Mexico. Men når det er sagt, så er det oftest om aftenen, at det går løs med ceremonierne inde på hotellet.

- Når det er tid, kører vi til location - et andet sted, end hvor vi bor. Og så bliver vi stylet og får manus, som vi skal kigge igennem. Jeg sidder og memorerer det, imens jeg bliver dullet op, fortæller Emil, og uddyber:

- Så det lyder som en luksusproces, men det er ret hårdt arbejde, synes jeg, for det er jo ikke bare lige at læse noget op, vi skal sørge for, at det bliver vores eget.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: ‘Først til verdens ende’-deltager i alvorlig ulykke

"Vi ved alt, hvad der foregår på hotellet"

Olivia Salo og Emil Olsen er langt fra hele tiden tilstede på hotellet, hvor deltagerne bor. Alligevel ved de alt.

- Der er meget forarbejde i at finde ud af, hvad der sker, men der sidder en hel indholdsafdeling, der skriver ned til os, hvad der foregår, fortæller Olivia og Emil fortsætter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par er blevet forlovet

- Ja tre-fire gange om dagen får vi en mail, hvori der står ned til allermindste detalje, hvad der er sket på hotellet. Selvom det kan virke ligegyldigt, for hvad vi skal gøre senere, er det stadig vigtigt, vi ved, hvad de laver. Så når der bliver sagt, at vi ved alt, hvad der sker på 'Paradise', så er det, fordi vi ved alt, afslutter Emil.

Jobbet som 'Paradise'-vært kræver altså meget mere end et godt tanning-game og at spise pandekager.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen om fyring: Støtter TV 2

Det nye ‘Paradise’ har premiere tirsdag den 24. maj. Som altid kan programmet streames på Viaplay.