Elvira skruer endnu højere op for det fashionable liv i 'Bare Elvira' sæson 2

'Bare Elvira' er tilbage.

'Bare Elvira' er tilbage på discovery+ med en helt ny sæson. I sæson to af ’Bare Elvira’ får man alle fordomme om diamantprinsessen be- og afkræftet, alt imens der er plads til både grin og gråd sammen med Elvira Pitzner. Elvira er ikke som alle de andre, og hun står ved det mere end nogensinde før i den nye sæson.

Elvira Pitzners liv er stadig glamourøst, misundelsesværdigt - og fuldkommen kaotisk. Elvira Pitzner bliver i sæson to ved med at bevise, at hun er 100% ’bare Elvira’, og hun smækker dørene fuldt op og lader verden se, at der er langt mere bag den blonde facade end det glansbillede, verden sætter hende ind i.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner: Jeg arbejder, når andre sover

Elvira (Foto: Discovery Networks Danmark)
Elvira (Foto: Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: Simone afslører: Sådan endte jeg i 'Paradise Hotel'

Elvira er nu 23 år og hendes ambitioner er på ingen måde som hendes jævnaldrendes. For hvor mange andre på hendes alder vælger studie og den sikkerhed, der ligger i en uddannelse, skruer Elvira nu endnu højere op for det fashionable liv, og hun kaster sig ud i modedesign, ekstravagante lanceringer og eksklusive forretningsrejser.

I sæsonen følger man Elviras husprojekt, hvor hun midlertidigt må bo hos sin mor, der er meget lidt begejstret for at have sin datter boende hjemme igen. Følgere af Elvira vil vide, at Elvira i dag har solgt det hus, som hun i programmet sætter i stand, og at hun i dag bor med sin nye kæreste og sine to hunde i Dubai. Hvorvidt programmet også følger Elviras liv i Dubai, vil vise sig, men ifølge Elvira har hun haft kamerahold med i Dubai.

LÆS OGSÅ: Nu kommenterer Elvira og kæresten på hans ægteskab

Sæson 2 af 'Bare Elvira' har premiere den 6. april op discovery+.

LÆS OGSÅ: Linse fortryder kosmetiske indgreb: Stop mens legen er god!

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af E L V I R A (@elvirapitznerofficial)