Elvira drømmer om en kernefamilie: Det er jeg ikke selv vokset op i

Elvira Pitzner flyttede i starten af året til Dubai, og allerede i februar afslørede Elvira, at hun havde fundet en fyr i Dubai. Milad Saadati og Elvira er stadig kærester, og nu drømmer Elvira om at skabe sin egen kernefamilie.

- Mit drømmeliv det er at få børn og være en kernefamilie, fordi det er jeg ikke selv vokset op i, så det kunne jeg godt tænke mig at prøve og skabe, fortæller Elvira i sin egen programserie 'Bare Elvira'.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Produktionen måtte afbryde parceremoni

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Thalia fortæller om sin nye kæreste.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører utroskab

Elviras mor, Katerina, gik fra Elvira og Thalias far, da pigerne var små, og lillesøster Ophelia har derfor ikke samme far som sine søstre.

- Nu har jeg en mand, som jeg holder rigtig meget af, og det er altså kun min kæreste nummer tre i hele mit liv. Jeg ved godt, at nogle mennesker finder én, og så er det den person resten af livet, så heldig har jeg ikke været, fortæller Elvira, der nyder sit liv i Dubai med kæresten Milad.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-babe afslører graviditet

Hvornår planerne for en kernefamilie skal være, holder Elvira for sig selv lidt endnu.

- Så længe jeg er glad, så er jeg ligeglad med, hvad andre tænker, fortæller Elvira, der også lige nu er aktuel i tv-serien 'Diamantfamilien' med sine søstre og mor på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe viser ny kæreste frem

Se klippet herunder og se hele afsnittet på discovery+.