Elvira og kæresten Milad (Foto: Privat)
Elvira og kæresten Milad (Foto: Privat)

Elvira afslører: Mødte kæresten fra Dubai for flere år siden

Elvira og kæresten Milad har kendt hinanden længe.

I februar kom det frem, at Elvira har fundet kærligheden i Dubai, hvor hun er flyttet til, men faktisk har hun kendt sin kæreste i mange år, det fortæller hun om i det seneste afsnit af 'Bare Elvira' på discovery+.

- Jeg mødte faktisk min kæreste for to år siden. Han ejer nogle forskellige gyms blandt andet, og så var vi derhenne og træne, og så talte jeg lidt med ham. Vi har skrevet lidt sammen gennem to år, og så så han, at jeg var begyndt at bokse meget derhjemme, og så spurgte han, om jeg kom tilbage til Dubai for at bokse, fortæller Elvira i programmet.

LÆS OGSÅ: OMG: Er der børn på vej for Elvira?!

Da Elvira senere kom tilbage til Dubai med sin mor, besluttede de sig for at tage ned og træne hos Elviras nuværende kæreste Milad.

- Så mødes vi igen, og så falder vi lidt mere i snak, og så bygger det sig op. Vi spiser mad sammen, kører sammen, sejler sammen, tager på stranden sammen og har romantik sammen. Han er sådan en rigtig mand. Han er sådan en bamsefar - jeg kan ikke rigtig forklare det, men han er rigtig dejlig. Han er meget galant og meget nede på jorden, fortæller Elvira fortsat.

LÆS OGSÅ: Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang

Elvira har altid gerne ville have en gentleman og en udenlands mand.

Se klippet herunder, hvor Elvira fortæller om sit første møde med kæresten Milad og se hele afsnittet på discovery+.

LÆS OGSÅ: WOW! Kæmpe tvist på 'Paradise Hotel'

LÆS OGSÅ: Nu kommenterer Elvira og kæresten på hans ægteskab