Elvira og kæresten Milad (Foto: Privat)
Elvira og kæresten Milad (Foto: Privat)

Elvira afslører: Det er slut

I det nyeste afsnit af 'Bare Elvira', som kan ses på Dicovery+, fortæller reality-baben, at selvom hun nyder livet i Dubai, så har det også gjort noget ved hende og hendes selvopfattelse. Og den udvikling har haft store konsekvenser.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne smittet med corona: Melder afbud til finalen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie og Jackie afslører detaljer om den nye sæson af 'Forsidefruer'.

- Jeg er holdt op med at have en lidt mere udfordrende Instagram-profil. Jeg har bevidst og nok også ubevidst truffet et valg om, at jeg godt kunne tænke mig at være lidt mere tækkeligt påklædt, jeg føler, min stil har ændret sig lidt, og det har været godt for mig at flytte til Dubai. Jeg er stadig mig selv, og jeg er stadig en pige, som ikke rigtig giver en fuck for, hvad andre synes, fortæller Elvira og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne tæt på at dø af corona

- Jeg tror også bare, jeg er blevet lidt ældre, og at jeg jeg er blevet en lille smule mere kultureret, eller hvad man siger - integreret. Så er jeg måske også bare i en periode i mit liv, hvor jeg gerne vil være lidt mere sofistikeret. For mig er det også sexet at være klassisk at være tildækket og smuk.

Jeg var en billig tøs

Det er dog ikke kun Elviras egen udvikling, der har indvirken på hendes udtryk udadtil, indrømmer hun. Hendes iranske kæreste, Milad, har også en holdning til de letpåklædte billeder, og det har også haft konsekvenser for Elvira.

- Jeg har måske taget otte billeder ned fra min Instagram, det var nogle billeder, som var billige, jeg var en billig tøs, forklarer hun med et grin og viser eksempler på de billeder, som hendes kæreste ikke brød sig om.

LÆS OGSÅ: Direkte i ‘Robinson’-finalen: Det var nederen

Se klippet med eksempler herunder: