Elvira åbner op om angst og depression

Elvira har fået hjælp til at arbejde med de negative følelser, hun plejede at gemme væk.

Elvira Pitzner deler gerne ud af sit luksuriøse liv, både i sit eget program og ikke mindst på sin Instagram-profil. Men glansbillederne viser ikke altid, hvordan diamantdatteren har det indeni.

LÆS OGSÅ: Kaos i planerne: Derfor er 'Paradise'-stjerner på Malta

Tværtimod har hun været plaget af depression og angst, særligt efter bruddet med ekskæresten Kasper Rylander i sommers. Det fortæller hun i seneste afsnit af discovery-programmet 'Bare Elvira'.

- Jeg var bare pisseligeglad med alting. Jeg var mest af alt bare ked af det. Så det hele har bare været enormt gråt. Jeg kunne lige så godt bare ligge mig til at sove og vågne op, når alt var ovre, fortæller influenceren i afsnittet.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

- Det har ligget ligesom under huden på mig, og så er det ligesom blevet aktiveret og forstærket, fordi jeg har gået igennem et break up og nogle ting, som har gjort mig rigtig ked af det.

Kasper forlod Elvira, fordi han var for jaloux. I dag har Elvira fundet kærligheden på ny i iranske Milad

Elvira og kæresten Milad (Foto: Privat)
Elvira og kæresten Milad (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Elvira skruer endnu højere op for det fashionable liv i 'Bare Elvira' sæson 2

Går til psykolog

Tidligere har Elvira været hurtig til at lukke ned for de negative følelser, men efter professionel rådgivning hos en psykolog, har Elvira indset, at hun er nødt til at arbejde med de tunge følelser, fremfor bare at gemme dem væk.

- Jeg fik at vide af min psykolog, at min livsfilosofi var forkert, fordi jeg troede kun, at man kunne være glad, fordi jeg vil bare gerne være glad, så jeg undertrykker mine følelser, når jeg er ked af det, så skubber jeg det væk. "Jamen, det kan du ikke, Elvira", sagde hun, "din livsfilosofi er forkert, man er glad, man er ked af det, hvis du ikke vil acceptere, at du er ked af det, så får du stress, så får du angst, så får du alle sådan nogle ting", genfortæller Elvira i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Deltager går til psykolog efter 'Luksusfælden'

Trods professionel hjælp, så plages Elvira dog stadig til tider af angstanfald.

- Nogle gange så får jeg sådan her angst, hvor jeg får det rigtigt dårligt, og det kommer jo forskelligt for alle, men jeg kan ikke trække vejret, føler jeg, og føler, at hele verden går under, forklarer hun ærligt.

Herunder kan du se klippet, hvor Elvira fortæller om sin hårde periode med angst og depression