Elvira åbner op: Derfor er jeg i Dubai

Rygterne om, hvorvidt Elvira Pitzner stadig befinder sig i Dubai, har den seneste tid været mange. Nu fortæller Elvira sandheden.

Flere af Elvira Pitzners følgere har undret sig over Elviras mange opslag fra Dubai blandet med opslag fra Danmark. Undren er blusset op efter debatten om, hvorvidt det er okay at rejse til Dubai, efter flere har taget coronasmitte med til Danmark fra Dubai, og en enkelt har taget den sydafrikanske mutation med til Danmark fra netop Dubai.

Elvira har gået stille med dørene om, hvor hun er, men nu åbner hun op.

- Jeg har gået stille med dørene og ville helst ikke dele noget, før jeg følte for det. Jeg ved, at vi oplever en pandemi, som er hård for alle. Men jeg ved også, at jeg ikke er til fare for nogen i Danmark, når jeg ikke bor der længere, skriver Elvira i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mai Manniche rejser til Dubai: Jeg er ikke bange for noget

- Jeg ville ønske, jeg kunne breake denne nyhed med et mere positivt afsæt, men når nu heksejagten allerede er i fuld gang, kan jeg lige så godt breake den nu. Flytningen til Dubai er nu omsider en realitet. Så det handler ikke om, at jeg er på ferie i Dubai og ingen respekt har for den pandemi, vi oplever, eller at jeg prøver at lyve for nogen, fortæller Elvira, der er blevet kaldt for landsforræder, fordi folk troede, at hun holdte ferie i Dubai.

I Elviras eget tv-program 'Bare Elvira' har man blandt andet kunne følge hendes drøm om at flytte til Dubai, og i de kommende sæsoner af 'Bare Elvira' bliver der endnu mere fra Dubai, lover Elvira.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner: Jeg arbejder, når andre sover

Hvad med hundene og huset?

Som seere af 'Bare Elvira' også har kunne følge med i er Elviras hus-projekt og hendes kærlighed til hendes to hunde, så da Elvira i går afslørede den store nyhed på Instagram meldte spørgsmål fra Elviras følgere til hus og hunde sig.

- Jeg skal selvfølgelig have mine hunde med, slår Elvira fast.

LÆS OGSÅ: Provokerer med Dubai-rejse: Er allerede testet positiv

Men med huset er det mere tvivlsomt.

- Det er endnu uvist for mig, hvad der kommer til at ske med huset. Det er svært for mig at sælge det, da alt er så personligt og har kostet blod, sved og tårer. Samtidig skal jeg heller ikke betale for hus i Danmark og lejlighed i Dubai, skriver Elvira i en story på Instagram, hvor hun også viser den lækre udsigt i sin nye lejlighed.

LÆS OGSÅ: Christel er ked af sin krop: Det er langt flottere med sul på kroppen

Elvira kommer til at lave sit arbejde fra Dubai og vil besøge Danmark i ny og næ.

- Jeg glæder mig til at udvide mit netværk og møde spændende mennesker, lave forretning og udvide min horisont, fortæller Elvira, der samtidig glæder sig til at få den danske jantelov på afstand.

LÆS OGSÅ: AFLØRING: Derfor slog Kasper op med Elvira