Ellen Hillingsø laver stor ændring i julen

I år bliver julen anderledes end den plejer hos Ellen Hillingsø.

Ellen Hillingsø elsker julen og alt det, der følger med. Men i år har hun, på grund af energiforsyningskrisen, tænkt sig at holde den noget anderledes, end hun plejer.

– Måske skal vi lade være med at tænde lyskæder i år og i det hele taget tænke over, hvordan vi pynter vores huse op. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at hænge lyskæder ud i solidaritet, slår den 55-årige skuespillerinde fast og fortsætter:

LÆS OGSÅ UH! Er Kim og Kanye ved at finde sammen igen?

– Der er mennesker, der skal have hjælp fra staten for at betale deres regninger. Det, synes jeg, er noget, man skal tage alvorligt. Måske man skal tænke lidt over, hvad man tænder, og hvilken slags pynt, man køber. Hvad man pakker sine gaver ind i, hvilke gaver man køber, og om man køber lidt færre. Det har vi i hvert fald haft en sludder om derhjemme.

LÆS OGSÅ: ‘Tinka’ blev mobbet: Jeg skilte mig ud

Ellen er gift med Christoffer på 22. år, og sammen har parret Anna Louise, 18, og Thomas på 20 år. Selvom børnene nu er voksne, skal de hver dag i december se deres mor i rollen som Ingi i TV 2's tredje julekalender om nissepigen Tinka. Den handler om at føle, at ikke man passer ind. Et emne, som Ellen mener, er vigtigt at tale med sine børn om.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo afslører svimlende husleje

– Det kan være, at man selv føler sig udenfor, men det kan også være, at andre føler sig udenfor. Man har et ansvar for hele gruppen. Det er noget, vi har brugt tid på at tale om hjemme hos os, da børnene var yngre, fortæller Ellen.