Eksperterne i vildrede over ‘Vild med dans’

- Nærmest som at slå med en terning, skriver Danske Spil om årets sæson af 'Vild med dans'.

Oddssætterne hos Danske Spil har indtil videre haft svært ved at vurdere de forskellige par i årets 'Vild med dans'. Programmets seere og dommere har tilsyneladende helt andre favoritter end eksperterne, når der skal gives point og stemmer.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Cecilie og Damian sætter ord på at gå videre i konkurrencen.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne er blevet single 

Det kom mildest talt bag på Danske Spils eksperter, da radioværten Nicholas Kawamura som den første blev stemt ud af årets 'Vild med dans' sidste fredag. I det hele taget er det ikke helt gået, som eksperterne troede, men Danske Spils oddssættere mener alligevel, at de i denne uge rammer plet med deres forudsigelser - selv om det umiddelbart igen ser ud til at være svært at spå om resultatet af TV2’s danseprogram.

- Vi har måtte vende og dreje det og selvfølgelig også respektere seernes stemmer og de kvalificerede dommeres vurderinger. Og med alt det i mente, så mener vi, at Andrea Lykke er ’favorit’ til at blive den næste, der må forlade programmet. I sidste uge landede Andrea midt i feltet rent dommerstemme-mæssigt, og da det også virker til, at den brede befolkning helst stemmer på andre dansere, så er hun nødt til at være vores favorit til at blive stemt ud i denne uge, siger oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

LÆS OGSÅ: Sæþór storhitter på Instagram

Historisk tæt

Mathias Reimer Larsen advarer dog om, at det er meget svært at forudse resultatet, fordi feltet simpelthen er historisk tæt i år.

- Vores forhåndsfavorit kom i omdans allerede i andet program! Og det var også en stor overraskelse for os, da Nicholas Kawamura slukøret måtte forlade konkurrencen, efter at han i første program havde gjort en rigtig flot figur. Vores næststørste favorit til at vinde fra start var Heidi Frederikke, men hun fik klart lavest karakterer af dommerne. Så vi er virkelig slået tilbage til start her, og det vidner om, at det er ekstremt svært at sætte odds på 'Vild med dans', siger han og fortsætter:

- Jeg har efterhånden lavet 'Vild med dans' i mange år, og jeg kan ikke huske et felt, hvor det har været SÅ svært at forudsige taberne og samtidig SÅ svært at vurdere en favorit. Derfor ligger vores odds meget, meget tæt. Det er jo nærmest som at skulle slå med en terning at skulle udlægge sandsynlighederne til næste udstemning, siger Mathias Reimer Larsen.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Vi har hele tiden været kærester

'Vild med dans' sendes i aften kl. 20.00 på TV 2.