Flotte Fyr. (Foto: Privat)
Flotte Fyr. (Foto: Privat)

EKSKLUSIVT: Ærlig Mark taler ud om livets nedture

ADHD, utroskab og et endegyldigt farvel til Flotte Fyr-brandet har vendt op og ned på Marks liv.

For seks måneder siden gik Mark Hansens kæreste fra ham, og det har ændret den tidligere 'Sunny beach'-deltagers liv. 17 kilo har han tabt sig, fået stillet en ADHD-diagnose, og så har han lagt Flotte Fyr på hylden.

- Da min ekskæreste gik fra mig, gik jeg helt ned med flaget, fordi hun er den eneste, jeg virkelig har villet gøre alt for, og som jeg ville bygge en fremtid med. Jeg elsker hende af hele mit hjerte, og jeg var sikker på, hun var the one, fortæller Mark til Realityportalen.dk.

Bruddet med ekskæresten fik Mark i gang med træningen, og kiloene er raslet af ham.

- Jeg spiser en gang om dagen, lige hvad jeg vil, indtil jeg er mæt. Jeg tænker selvfølgelig over, hvad det er og spiser salat til, og hver dag efter arbejde tager jeg i fitness i halvanden time. Men jeg er meget selvkritisk og er ikke helt tilfreds endnu.

LÆS OGSÅ: FLotte Fyr går på slankekur i det nye år

Til venstre ses Mark for cirka et halvt år siden - til højre er Mark i dag (Foto: Privat)
Til venstre ses Mark for cirka et halvt år siden - til højre er Mark i dag (Foto: Privat)

Flov over ADHD-diagnose

Det var Marks ekskæreste, der fik ham til at gå til lægen. Der var noget galt med ham, fordi han hele tiden var oppe at køre, lød hendes begrundelse. Mark blev sendt videre til en udredelse for ADHD.

- Jeg ved godt, folk siger, at lægerne bare siger, man har ADHD, og at det er noget pjat. Men jeg blev testet, og de ting, jeg skulle svare på om min familie, mit voksenliv og mit liv da jeg var barn, viste, at jeg klart har ADHD, siger han.

Diagnosen har givet Mark større forståelse for, hvorfor han er, som han er. I dag får han medicin for sin ADHD, og det, sammen med de værktøjer han har fået til at tackle diagnosen, har hjulpet ham meget.

- I starten turde jeg ikke stå frem og fortælle om det, fordi jeg var skide flov og tænkte, hvad tror mine venner, veninder, familie og andre folk om mig? Men jeg kan mærke, at jeg har det meget bedre. Jeg er mere glad og også lettet over at komme ud med, at jeg har ADHD.

LÆS OGSÅ: Flotte Fyr: Druk ødelagde mine vinderchancer

Flotte Fyr er død

Tidligere gik Mark under navnet Flotte Fyr, men det gør han ikke længere. Og kommer aldrig til det igen. Flotte Fyr og Mark er nemlig to vidt forskellige personer. Mark er den gode og søde fyr, mens Flotte Fyr var det modsatte.

- Efter alt det tv og Flotte Fyr glemte jeg helt mig selv, og hvem jeg var. Flotte Fyr gjorde mange dumme ting, tog dumme beslutninger og troede, at livet var en fest. Han ødelagde mere, end han gjorde godt, fortæller Mark.

Flotte Fyr var også skyld i, at Mark mistede sin ekskæreste, fordi han var utro.

- Det ville Mark aldrig have gjort. Jeg ved, det lyder som en dårlig undskyldning, men Flotte Fyr tænkte bare ikke over livet. Flotte Fyr ville også feste hele tiden, og det ville Mark ikke. Mark ville gerne være voksen efter at have været gemt væk i fem til seks år.

Mark gik af med Flotte Fyrs Tequila Joint sidste år, da 'Sommer i Sunny beach' sluttede.

LÆS OGSÅ: FLotte Fyrs Tequila Joint On Tour

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.